Η πρώτη φωτογραφία με τον 6 μηνών γιο της μετά το διαζύγιο

Η τραγουδίστρια μετά από αρκετούς μήνες, εθεάθη μαζί με τον 6 μηνών γιο της στο αεροδρόμιο και οι φωτογράφοι έσπευσαν να απαθανατίσουν ένα πλάνο της.

Η πρώτη φωτογραφία με τον 6 μηνών γιο της μετά το διαζύγιο

Η σταρ από τον Ιανουάριο (2017) που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, παρέμεινε στο Λονδίνο, όπου ο εν διαστάσει σύζυγός είχε μόνιμη κατοικία.

Φορώντας μαύρα ρούχα και κρατώντας συνεχώς στην αγκαλιά της τον μικρούλη της γιο, έδειχνε ευδιάθετη και αρκετά αδυνατισμένη. Μάλιστα σύμφωνα με πηγές, αστειευόταν και με το βάρος που είχε πάρει σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

images
janet jacksosn

«H Janet Jackson, πέταξε για τη Νέα Υόρκη μαζί με το μωρό, μια μικρή συνοδεία και τον σωματοφύλακά της. Δεν άφησε στιγμή από τα χέρια της τον μικρούλη Eissa. Ο Eissa έδειχνε υπέροχος και η Janet μια κούκλα. Ευτυχισμένη και σε πολύ καλή φόρμα. Στη Νέα Υόρκη, θα συναντηθεί με συνεργάτες της ώστε να ετοιμάσει την περιοδεία που ετοιμάζει!», ανέφερε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

eissa

Τον Ιούνιο, η Jackson και ο 42χρονος Al Mana, φωτογραφήθηκαν μαζί τη στιγμή που αποχωρούσαν από το δικαστήριο. Πολλαπλές πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους πήραν διαζύγιο, αμέσως μετά τη γέννηση του γιου τους.

janet jackson

«Ναι, δεν θέλω να έχω μυστικά από εσάς παιδιά», είχε πει σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, «Χώρισα από τον σύζυγό μου. Βρισκόμαστε στα δικαστήρια και όλα τα υπόλοιπα τα αφήνω στα χέρια του Θεού!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved