Διάσημοι που απέκτησαν παιδί με παρένθετη μητέρα!

Τα τελευταία χρόνια όλο και αυξάνονται τα διάσημα ζευγάρια που επιλέγουν τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας, για να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους. Βέβαια, οι περιπτώσεις ποικίλουν, όπως και οι λόγοι που προχωρούν στην επιλογή αυτή.

Διάσημοι που απέκτησαν παιδί με παρένθετη μητέρα!

Με αφορμή την kim Kardashian και τον Kanye West, που σχεδιάζουν να αποκτήσουν τρίτο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά και του single, Cristiano Ronaldo, που έγινε πρόσφατα πατέρας διδύμων, ψάξαμε και βρήκαμε ανάλογες περιπτώσεις.

Nicole Kidman – Keith Urban

kidman

Τον Δεκέμβριο του 2010, η Nicole Kidman και ο σύζυγός της, keith Urban απέκτησαν τη δεύτερη κόρη τους, Faith Margaret μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι δύο χρόνια πριν είχε αποκτήσει την πρώτη τους κόρη με φυσιολογική κύηση, ωστόσο διάφορα προβλήματα γονιμότητας, τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo with his newborn baby twins

Μόλις πρόσφατα, τον Ιούνιο του 2017, ο Cristiano Ronaldo έγινε πατέρας δίδυμων παιδιών, μιας κόρης κι ενός γιου, μέσω παρένθετης μητέρας. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής με τον ίδιο τρόπο απέκτησε και το γιο του, το 2010. Ήταν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν στην Αμερική γεννήθηκε ο Cristiano jr, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, αλλά και μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό. Και στα τρία παιδιά, την επιμέλεια έχει αποκλειστικά ο ίδιος, ενώ σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, πριν δύο χρόνια είχε δηλώσει σχετικά για το θέμα: «Ο γιος μου δεν χρειάζεται μια μητέρα, έχει εμένα».

Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick

parker

Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick το 2002 απέκτησαν το γιο τους, James και μετά τον ερχομό του, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να του χαρίσουν αδελφάκι. Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει τη λύση της παρένθετης μητέρας και το 2009 καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους, Μarion και Τabitha. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός έχει περιγράψει στο παρελθόν με γενναιόδωρα λόγια τη γυναίκα που γέννησε τις κόρες της.

Robert De Niro - Grace Hightower

deniro

Ο Robert De Niro είναι έμπειρος, αλλά και σχεδόν πρωτοπόρος στο θέμα αυτό, καθώς οι δίδυμοι γιοι του από τη σχέση του με την Toukie Smith, ήρθαν στο κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, τη δεκαετία του 90. Ο διάσημος ηθοποιός, αν και 68 χρόνων τότε, επανέλαβε τη μέθοδο, και το 2011 με τη σύζυγό του, Grace Hightower απέκτησαν την κορούλα τους.

Tyra Banks – Erik Asla

banks

Ως το «καλύτερο δώρο για το οποίο δούλεψαν πολύ και προσευχήθηκαν πολύ» είχαν μιλήσει η Τyra Banks και ο σύντροφός της Erik Asla, μόλις κράτησαν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδί από παρένθετη μητέρα. Μάλιστα, το ζευγάρι χαρακτήρισε ως «άγγελο» τη γυναίκα που κυοφόρησε το μωρό τους.

Ellen Pompeo - Chris Ivery

pompeo

Η Ellen Pompeo και ο σύζυγός της, Chris Ivery απέκτησαν τα δύο από τα τρία παιδιά τους, μέσω παρένθετης μητέρας. Αρχικά, απέκτησαν με τη μέθοδο αυτή τη δεύτερη κόρη τους, ενώ επανέλαβαν τη διαδικασία και για το τρίτο τους παιδί, αποκτώντας ένα υγιέστατο αγοράκι.

Chris Daughtry - Deanna

daughty

Ο σταρ του American Idol, Chris Daughtry, και η γυναίκα του Deanna, το Νοέμβριο του 2010, απέκτησαν τα δίδυμα Noah και Adalynn μέσω παρένθετης μητέρας. Την απόφαση αυτή, την πήραν λόγω προβλημάτων υγείας της Deanna. Το ζευγάρι είχε άλλα δύο παιδιά.

Lucy Liu

lucy liu

Ανύπαντρη μητέρα στα 46 της χρόνια έγινε το 2015, η Lucy Liu. Ο πρώην «άγγελος του Τσάρλυ» υποδέχτηκε τον δικό της άγγελο, μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ τα ευχάριστα νέα είχαν ξαφνιάσει πολλούς, αφού το γλυκό μυστικό το είχε μοιραστεί με πολύ δικούς της ανθρώπους.

Zoe Saldana - Marco Perego

saldana

Η περίπτωση της Zoe Saldana είναι ιδιαίτερη κι ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει, μήνες μετά, τον ερχομό του τρίτου της γιου. Κι αυτό διότι η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της Marco Perego δεν έχουν απαντήσει ανοιχτά στο σενάριο, ότι ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο με τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας. Εξάλλου, η ανακοίνωση της γέννησης του, τον περασμένο χειμώνα, ξάφνιασε τους πάντες καθώς το ζευγάρι δεν είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη, αλλά και η Saldana σε δημόσιες εμφανίσεις της, δεν είχε ίχνος φουσκωμένης κοιλιάς! Το ζευγάρι έχει άλλους δύο γιους και τότε είχαμε ζήσει την εγκυμοσύνη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved