Kim Kardashian: Η αδελφή της θα είναι η παρένθετη μητέρα;

Kim Kardashian και Kanye West έχουν βάλει σκοπό να γίνουν πολύτεκνοι. Κι ενώ βρήκαν την παρένθετη μητέρα που θα γεννήσει το τρίτο τους παιδί, οι φήμες ότι είναι η Khloe Kardashian, δίνουν και παίρνουν!

Kim Kardashian: Η αδελφή της θα είναι η παρένθετη μητέρα;

Το τελευταίο διάστημα η Kim Kardashian και ο σύζυγός της, Kanye West απασχολούν και πάλι τον διεθνή Τύπο, αυτή τη φορά, όμως, με λόγους που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή τους ευτυχία. Το διάσημο ζευγάρι, είναι γνωστό ότι θέλει να αποκτήσει και τρίτο παιδί – έχουν επίσης, την 4χρονη North και τον 18 μηνών Saint – αλλά λόγω της σοβαρής ασθένειας, που πάσχει η διάσημη τηλεπερσόνα, (placenta accrete), αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση της παρένθετης μητέρας.

Και από τότε που έγιναν γνωστές οι προσθέσεις τους, ο Τύπος έχει «στήσει» ένα πάρτι δημοσιευμάτων, με έμφαση κυρίως στο ποια είναι η γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν, ενώ δεν είναι λίγα εκείνα που υποστηρίζουν ότι η αδελφή της, Khloe θα είναι η παρένθετη μητέρα. Μάλιστα, η τελευταία της δημόσια εμφάνιση, με φουσκωμένη την κοιλίτσα της, αναζωπύρωσε το σενάριο αυτό.

kim kardashian

Ωστόσο, πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον των Kardashians διαψεύδει την περίπτωση αυτή. «Η Khloe και η Kim επισκέφτηκαν μαζί τον γυναικολόγο, αλλά ποτέ δε συζήτησαν να είναι η Khloe η παρένθετη μητέρα» δηλώνει κατηγορηματικά στο περιοδικό People.

Και συμπληρώνει: «Έχουν βρει την τέλεια γυναίκα για παρένθετη μητέρα, αλλά έχουν ακόμη δρόμο». Πάντως, η γυναίκα που θα γεννήσει το τρίτο παιδί του ζευγαριού, φαίνεται ότι θα λάβει ένα γενναιόδωρο ποσό, που… ζαλίζει! Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, Kim και West φέρεται να της δίνουν 113 χιλιάδες δολάρια, ενώ σε περίπτωση δίδυμης κύησης, το ποσό θα ανέβει και άλλο. Ωστόσο, της έχουν θέσει και κάποιους αυστηρούς όρους, όπως να μην καπνίζει, να μην πίνει και να μην κάνει… σεξ κατά την εγκυμοσύνη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved