Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους μετά τις χημειοθεραπείες:«Είμαστε χαρούμενοι τα πράγματα πάνε καλά»

Οκτώ μήνες μετά την ανακοίνωση των δυσάρεστων νέων, δημοσιεύουν την πρώτη φωτογραφία του γιου τους.

Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους μετά τις χημειοθεραπείες:«Είμαστε χαρούμενοι τα πράγματα πάνε καλά»

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα παιδιά της, το βράδυ της Πέμπτης.

Η φωτογραφία, είναι η πρώτη μετά την ανακοίνωση των νέων που έκανε γνωστά το ζευγάρι τον περασμένο Νοέμβριο. Ο τρίχρονος Noah, παλεύει με τον καρκίνο.



«El tiempo se detiene ... no hay nada como los mimos de mama!!#tothemoonandback #familyfirst»- (Ο χρόνος σταματά... Δεν υπάρχει τίποτε σαν τη φροντίδα της μαμάς), σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία η Luisana Lopilato, που φαίνεται από τη μία να κρατά τον Elias και από την άλλη να χαϊδεύει τρυφερά το πόδι του μικρού Noah!

buble

Τον Απρίλιο, ο Michael Bublé, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς και μη φίλους του, ότι ο Noah, τα πηγαίνει «καλά» μετά τη χημειοθεραπεία. «Η ανάρρωση του γιου μου βρίσκεται σε καλό στάδιο και συνεχίζει να κάνει τις εξετάσεις του. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε και συνέχισε, «Κοιτάζουμε μπροστά και σκεφτόμαστε το μέλλουν, θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν!».

bublee

Ο βρεβευμένος με Grammy τραγουδιστής το Νοέμβριο, είχε ανακοινώσει τα δυσάρεστα νέα γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «Είμαστε συντετριμμένοι με την πρόσφατη διάγνωση για τον μεγάλο μας γιο, ο οποίος ήδη ξεκίνησε τις θεραπείες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η οικογένειά μας είναι η προτεραιότητά μας και η αγάπη μας για τα παιδιά μας ό,τι πιο σημαντικό έχουμε. Και οι δύο βάλαμε τις καριέρες μας στην άκρη για να αφοσιωθούμε στο παιδί μας και την βελτίωση της υγείας του. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ζητάμε μόνο τις προσευχές σας και τον σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας. Έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας και ελπίζουμε ότι με τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων μας σε όλο τον κόσμο θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη, αν ο Θεός το θέλει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved