Φωτογραφίες μέσα σε λουλούδια για τη γιορτή της Μητέρας

Οι περισσότερες μαμάδες αγαπούν τα λουλούδια και όλοι αγαπάμε τις φωτογραφίες της οικογένειάς μας. Μια ωραία ιδέα για να ευχαριστήσουμε τις μαμάδες με ένα απλό δώρο στη Γιορτή της Μητέρας είναι να συνδυάσουμε και τα δύο. Ακόμη και τα μικρά παιδάκια μπορούν να το κάνουν.

Φωτογραφίες μέσα σε λουλούδια για τη γιορτή της Μητέρας

Υλικά

Χαρτί κατασκευής, χρωματιστές καρτέλες, ή χαρτί λευκώματος

Κόλλα

Φωτογραφίες

Μολύβια

Ψαλίδι

Διάφανη αυτοκόλλητη ταινία

Πράσινα κοτσάνια από σενίλ ύφασμα

Οδηγίες

1. Κόψτε τις φωτογραφίες κυκλικά. Για να είναι πιο εύκολο βάλτε ένα νόμισμα, ή ένα μασούρι από κλωστή ή οτιδήποτε στρογγυλό για να κοπεί καλύτερα.

2. Ζωγραφίστε το σχήμα του λουλουδιού σε ένα χαρτί και αφήστε αρκετό χώρο για τη φωτογραφία. Κόψτε το.

3. Φτιάξτε κι άλλα λουλούδια με διάφορα χρώματα για να έχετε ποικιλία.

4. Κολλήστε μια φωτογραφία στο κέντρο του λουλουδιού. Προσοχή εάν είναι υγρή η κόλλα να μην χρησιμοποιήσετε πολύ. Καθαρίστε το γύρω - γύρω εάν υπάρχει κόλλα.

5. Εάν θέλετε μπορείτε να κόψετε πολλά σχήματα λουλουδιών σε διαφορετικούς τύπους χαρτιού. Αυτά κάντε τα λίγο μεγαλύτερα από τα πρώτα. Κολλήστε το λουλούδι με τη φωτογραφία σε ένα από αυτά τα μεγαλύτερα λουλούδια.

6. Κολλήστε το κοτσάνι με την κολλητική ταινία από το πίσω μέρος του λουλουδιού.

7. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα κομμένα λουλούδια για να φτιάξετε ένα μπουκέτο.

Ιδέες για την παρουσίαση

* Βάλτε μαζί τα λουλούδια και δέστε τα με μία κορδέλα γύρω από τα κοτσάνια. Φτιάξτε τα έτσι που να φαίνονται όλες οι φωτογραφίες.

* Φτιάξτε μια κανάτα για να τα βάλετε μέσα. Μπορείτε να το κάνετε με ένα χάρτινο κυπελλάκι το οποίο μπορείτε να ζωγραφίσετε με λουλούδια.

* Εάν το προτιμάτε μην χρησιμοποιήσετε κοτσάνια και κάντε τα λουλούδια μαγνητάκια. Μπορείτε να βρείτε κομματάκια μαγνήτη σε οποιοδήποτε κατάλληλο μαγαζί. Κόψτε το μαγνήτη στο σχήμα που θέλετε και κολλήστε το στο πίσω μέρος του λουλουδιού.

* Εάν θέλετε να μείνουν καιρό σε καλή κατάσταση τα λουλούδια, ζητήστε τη βοήθεια ενός μεγαλύτερου για να κολλήσετε τα κοτσάνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved