«Αυτό είναι τεράστια έκπληξη!», το μήνυμα γνωστού τραγουδιστή για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Θα γίνουν ξανά γονείς και είναι ενθουσιασμένοι!

«Αυτό είναι τεράστια έκπληξη!», το μήνυμα γνωστού τραγουδιστή για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του

«Αυτό είναι τεράστιο δώρο», είπε ο 43χρονος σταρ και βραβευμένος με Grammy, «Πραγματικά, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι ή ενθουσιασμένοι!».

scott stapp

Το ζευγάρι, εξεπλάγην από τα νέα της εγκυμοσύνης. «Είναι τεράστια έκπληξη, ευλογία και θαύμα μαζί», λέει η 36χρονη σύζυγός του. «Πιστεύαμε ότι τελειώσαμε με τις πάνες και τις πιπίλες. Αυτή η έκπληξη ήρθε από τον ουρανό και στην κυριολεξία πετάμε στα σύννεφα!».

stapp family 1

«Είναι απίστευτο», συμπλήρωσε ο Scott Stapp στη συνέντευξη που έδωσε από κοινού με τη σύζυγό του στο αμερικανικό περιοδικό People. «Μόλις αγοράσαμε ένα νέο σπίτι και μετακομίσαμε. Τακτοποιούσαμε τα πράγματα και ανακαλύψαμε... το μωρό. Τα παιδιά πηδούσαν από χαρά πάνω κάτω. Ήταν τόσο γλυκιά στιγμή... Αν τα βλέπατε... Κάθε μέρα ο επτάχρονος γιος μας τρέχει στη Jaclyn και βάζει το κεφάλι του στην κοιλιά της και μιλάει στο μωρό!».

stapp family 2

Η οικογένεια γνωρίζει το φύλο του μωρού, αλλά το κρατούν για έκπληξη στις οικογένειές τους. Θα κάνουν ένα πάρτι αποκάλυψης και εκεί όλοι θα μάθουν το φύλο του μωρού.

stapp family 4

Το μωρό θα έρθει περίπου κοντά στην Ημέρα των Ευχαριστιών. Οι δύο τους έχουν ακόμη δύο παιδιά. Μια κόρη, τη 10 ετών Milan και έναν γιο, τον 7 ετών Daniel. Ο τραγουδιστής έχει ακόμη έναν γιο, τον 18χρονο Jagger από προηγούμενο γάμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved