Γέννησε μέσα στο αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωση στα 39.000 πόδια (vid)

Η 35 χρονη Cristina Penton, είχε μόλις επιβιβαστεί στην πτήση της Spirit Airlines μαζί με τα δύο παιδιά της, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Γέννησε μέσα στο αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωση στα 39.000 πόδια (vid)

Διένυε την 36η εβδομάδα κύησης και ήταν σίγουρη ότι δεν είχε έρθει η στιγμή να γεννήσει.

Απέδωσε λοιπόν την αδιαθεσία της σε κρίση πανικού. Σύντομα όμως κατάλαβε ότι οι πόνοι στο στομάχι ήταν συστολές και ειδοποίησε τους αεροσυνοδούς. Ο πιλότος αποφάσισε να προσγειωθεί στο κοντινότερο αεροδρόμιο, προκειμένου να γεννήσει η γυναίκα.

Όμως, κι ενώ πετούσαν στα 39.000 πόδια, τα νερά έσπασαν και με τη βοήθεια ενός παιδιάτρου και μιας νοσοκόμας, που για καλή τύχη της Cristina Penton βρισκόταν στην εν λόγω πτήση, κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Christoph.

Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από 30 λεπτά. Οι περισσότεροι επιβάτες δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί και μόνο όταν άκουσαν το κλάμα του μωρού, και έμαθαν για τη γέννα, ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η daily mail, η γυναίκα φαίνεται να κρατά το νεογέννητο στην αγκαλιά της έχοντας δίπλα της την 11 χρονη Lulu.
Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Λουιζιάνα, η μητέρα με το μωρό μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved