«Ήμουν τόσο θυμωμένη όταν με ρωτούσαν πότε θα κάνω παιδί, δεν γνώριζαν τι περνούσα»

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η γνωστή μαμά και αποφάσισε να μιλήσει για όσα πέρασε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, καταγράφοντας την εμπειρία της σ΄ένα βιβλίο.

«Ήμουν τόσο θυμωμένη όταν με ρωτούσαν πότε θα κάνω παιδί, δεν γνώριζαν τι περνούσα»

Όπως δήλωσε, μιλώντας σε ξένα μέσα, νοιώθει «ένοχη» που γνώρισε την μητρότητα αποκτώντας το πρώτο της παιδί, μετά από δυσκολίες, με εξωσωματική γονιμοποίηση, τον Ιανουάριο του 2016 και αφού είχε προηγηθεί μια αποβολή.

Ωστόσο, αισθάνεται τυχερή που δεν χρειάστηκε να μπει ξανά στη διαδικασία της εξωσωματικής καθώς η σύλληψη του δεύτερου παιδιού έγινε με φυσιολογικό τρόπο.

41DB0C6D00000578 4647572 Open book Now ready to share her story the beauty who is mother a 27 1498696908193

Η Izzy, σύζυγος του μουσικού Harry Judd, σε συνέντευξή στη MailOnline αναφέρθηκε στη δύσκολη συναισθηματική αναταραχή που πέρασε προσπαθώντας να κάνει παιδί, για τις προσπάθειες που έκανε με το σύζυγό της, για την πίεση που αισθανόταν να μείνει έγκυος και από τις ερωτήσεις των άλλων πότε θα κάνει παιδί.

capture16

«Ημουν πολύ θυμωμένη, γιατί δεν ήταν ότι δεν ήθελα παιδί, απλά δεν μπορούσα, και οι άλλοι δεν το γνώριζαν. Μετά την αποβολή, έγραψα δύο κεφάλαια του βιβλίου, καταγράφοντας όλα όσα περασα και ένοιωσα».

619476068

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημαντική στήριξη που είχε από το σύζυγό της, λέγοντας ότι πιθανόν να μην τα είχε καταφέρει αν δεν τον είχε στο πλάι της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved