Το μεγαλύτερο χαμόγελο της Ελλάδας!

Ένα από τα πιο δημιουργικά απογεύματα περάσαμε μαζί με την Έλενα πριν λίγες μέρες και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!

Το μεγαλύτερο χαμόγελο της Ελλάδας!

Ξεκινήσαμε από το πρωί τη μέρα μας μαζί στο γραφείο και μετά πήγαμε στο The Mall για βόλτες στα μαγαζιά, παγωτό και αν θα ήμασταν τυχερές θα βλέπαμε και κάποια παιδική ταινία στο σινεμά.

Καθώς περπατούσαμε μέσα στο εμπορικό κέντρο, το ενδιαφέρον της Έλενας κέντρισε μία μπλε γωνιά της Hansaplast με παιδικά τραπεζάκια, καρεκλίτσες και μαρκαδόρους. Χαμογελαστά κορίτσια καλούσαν τα παιδάκια να ζωγραφίσουν. Δεν ήταν ένα οποιοδήποτε event ζωγραφικής και παιδικής απασχόλησης αφού έμαθα ότι για κάθε ζωγραφιά η Hansaplast προσφέρει 1€ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

pho2

Μάλιστα, όλες οι ζωγραφιές των παιδιών που θα συμμετείχαν, θα ανέβαιναν στο www.apolytoxamogelo.gr με στόχο να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο χαμόγελο – κολλάζ και, παράλληλα, να ενισχυθεί ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Hansaplast. Μόλις εξήγησα τη διαδικασία στην Έλενα ενθουσιάστηκε!

Μέσα από τη σημαντική πρωτοβουλία «Απόλυτο Χαμόγελο» η Hansaplast, υπενθυμίζει το βασικό της μήνυμα: «Κάνε τα δάκρυα, χαμόγελα» και προτρέπει τα παιδιά να χαρούν άφοβα το παιχνίδι, κάθε στιγμή.

Hansaplast S

Οι παιδικές ζωγραφιές, που θα συγκεντρώνονται στο www.apolytoxamogelo.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι τις αρχές φθινοπώρου, θα φιλοτεχνήσουν ένα χαμόγελο – κολλάζ, το οποίο θα επιμεληθεί ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, Χάρης Τσέβης, και θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο 2017.

Ας σταθούμε όλοι δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, συνεισφέροντας ουσιαστικά στο σημαντικό έργο του οργανισμού με μία πράξη αγάπης που θα χαρίσει το... «απόλυτο χαμόγελο» σε εκείνους που το στερούνται.

photo4 2

Ανεβάστε και εσείς μία παιδική ζωγραφιά στο www.apolytoxamogelo.gr ή χρησιμοποιείστε το hashtag #apolytoxamogelo στην σελίδα σας σε Facebook ή Instagram και γίνετε μέρος του μεγαλύτερου χαμόγελου της Ελλάδας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved