Stokke® Athleisure Event!

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων της Stokke® συναντάει τo street style και δημιουργούν τη νέα συλλογή Athleisure!

Stokke® Athleisure Event!

H έντονη ζωή των γονέων και η απαιτητική τους καθημερινότητα προϋποθέτει ένα άνετο και εύκολο ντύσιμο, χωρίς ωστόσο να θυσιάζεται το προσωπικό τους στυλ. Η απόλυτη τάση της μόδας Athleisure ικανοποιεί όλες αυτές τις ανάγκες και ενθαρρύνει τους γονείς να συνεχίσουν τον δραστήριο τρόπο ζωής τους με τα παιδιά τους.

Πίσω από αυτήν την ιδέα δημιουργήθηκε η νέα συλλογή Athleisure για το Xplory® & το MyCarrier™.

IMG 2740

Με κυρίαρχο χρώμα το γκρι, η νέα συλλογή Athleisure προσδίδει νέο, δυναμικό look και ενισχυμένη λειτουργικότητα στο Stokke® Xplory® και το MyCarrier™. Τα τεχνικά υφάσματα που αναπνέουν και έχουν δροσερές πινελιές Marina Blue ή Coral επιλέχθηκαν προσεκτικά για την απορροφητικότητα και την ικανότητά τους να στεγνώνουν γρήγορα.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας συλλογής Athleisure, η Stokke® πραγματοποίησε μία λαμπερή εκδήλωση στο υπέροχο φυσικό τοπίο της λίμνης Βουλιαγμένης την 21η Ιουνίου.

IMG 2717

Οι V.I.P καλεσμένοι και οι προσκεκλημμένοι από τον χώρο των media είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να δουν από κοντά τα προϊόντα της νέας Συλλογής: το Stokke® Xplory® και MyCarrier™ Athleisure αλλά και άλλα προϊόντα της Stokke® όπως τις καρέκλες Tripp Trapp και Steps. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η διευθύντρια του Mothersblog, Δέσποινα Καμπούρη, η Δέσποινα Ισοπούλου (blogger του You Strike My Fancy), η αθλήτρια του surf Έφη Βράκα, η Χριστίνα Κοροβέση (blogger του Lemon Cake Wardrobe), η Μαρίζα Μπαϊρακτάρη (blogger του M for Mariza) και η Άννα Παπαρίζου (blogger του Dreamista).

Στα πλαίσια του δραστήριου τρόπου ζωής, που ενέπνευσαν την συλλογή Athleisure, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μεγάλο πικ νικ με σνακ και υγιεινούς χυμούς σε μία χαλαρή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα!
Στο πνεύμα Athleisure οργανώθηκε ειδικό μάθημα baby yoga για τους καλεσμένους και τα μωρά τους. Η δασκάλα baby yoga Αριάδνη Οικονομίδη έδειξε στις μητέρες εύκολες ασκήσεις που ενισχύουν την επικοινωνία και το δέσιμο της μαμας με το μωρό ενώ παράλληλα ενισχύουν την ανάπτυξη των μωρών και την αυτοπεποίθηση των μαμάδων.

Η Stokke® με τη νέα συλλογή Athleisure μένει πιστή στο όραμά της να φέρνει κοντά τον γονιό με το παιδί, διατηρώντας την υπεροχή στον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των προϊόντων της.

IMG 2718

Stokke® Xplory® Athleisure

Για ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα, το Stokke® ® Xplory® Athleisure ενσωματώνει νέο και αναβαθμισμένο ένθετο καθίσματος με υφάσματα που απορροφούν την υγρασία ενώ έχει επίσης συμπεριληφθεί και μια δίχρωμη τσάντα για ψώνια με ταιριαστές Marina Blue ή Coral λεπτομέρειες. Η υπερμεγέθης κουκούλα με επιπλέον επέκταση, προσφέρει την απόλυτη προστασία ενώ το περφορέ και το δίχτυ επιτρέπουν μέγιστο αερισμό Το μοναδικό αυτό καρότσι διατίθεται με ασημένιο ή μαύρο σασί και επιλογή πορτ-μπεμπέ.

Με το πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος, το χαρακτηριστικό σασί του Stokke® Xplory® φέρνει το μωρό σας πιο κοντά, προωθώντας την αλληλεπίδραση και την οπτική επαφή ενώ εξερευνάτε τον κόσμο μαζί. Το ρυθμιζόμενο κάθισμα προσαρμόζεται σε τραπέζια εστιατορίων και καφέ, διευκολύνοντας τα πράγματα όσο είστε έξω. Το μελετημένο ντιζάιν σημαίνει ελιγμό χωρίς κόπο. Με κάθισμα που κοιτάει προς τον γονιό και προς τον κόσμο και με επιλογή στις θέσεις ανάκλισης, το Stokke® Xplory® προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε στιγμής.

IMG 2716

Το Stokke® Xplory® Athleisure περιλαμβάνει:

Δύο σχέδια Athleisure (τόσο για το ασημένιο όσο και το μαύρο σασί*)
Δύο χρωματικές επιλογές - Stokke® Xplory® Athleisure Marina ή Stokke® Xplory® Athleisure Coral.

IMG 3077

Τα Χαρακτηριστικά Stokke® Xplory® Athleisure περιλαμβάνουν:

• Πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος
• Βελτιωμένο ένθετο για νεογέννητο με υποπόδιο και ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλιού σε athleisure υφάσματα
• Αφαιρούμενο κάλυμμα καθίσματος σε athleisure υφάσματα για εύκολο πλύσιμο
• Εκτεινόμενη περφορέ και διχτυωτή κουκούλα για βέλτιστο αερισμό
• Τεχνικό ύφασμα που αναπνέει με απορροφητικότητα και ικανότητα να στεγνώνει γρήγορα – που χρησιμοποιείται στο κάλυμμα και το ένθετο για νεογέννητο
• Τσάντα για τα ψώνια με Coral ή Marina πινελιές
• Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση (με προαιρετική χρήση του πορτ-μπεμπέ) μέχρι 15 κιλά με το κάθισμα του καροτσιού
• Δυνατή και ανθεκτική κατασκευή
• Δυνατότητα κλειδώματος περιστροφής μπροστινών τροχών
• Εργονομική χειρολαβή με ρυθμιζόμενο ύψος
• Επιλογή πορτ-μπεμπέ με κάλυμμα στρώματος σε Coral ή Marina athleisure υφάσματα

* Το Stokke® Xplory® Athleisure με μαύρο σασί περιλαμβάνει ταιριαστή ποτηροθήκη.

Stokke® MyCarrier™ Athleisure

Ο ρυθμιζόμενος, εργονομικός μας μάρσιπος κάνει ακόμα πιο εύκολο το να βγαίνετε έξω και να απολαμβάνετε τον χρόνο με το μικρό σας. Τα τεχνικά διχτυωτά υφάσματα χαρακτηρίζονται από την μεγάλη απορροφητικότητα τους και ικανότητα να στεγνώνουν γρήγορα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved