Πώς θα προστατεύσεις το παιδάκι σου από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες;

Κάθε μανούλα, όπως και εσύ, θέλει το καλύτερο για το μικρό της.

Πώς θα προστατεύσεις το παιδάκι σου από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες;

Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το περιποιηθούμε, να το προστατέψουμε και να φροντίσουμε ώστε να παραμένει ασφαλές κάθε στιγμή. Τι πρέπει, λοιπόν, να προσέχουμε το Καλοκαίρι και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν;

Αυτό το διάστημα μπορεί να είναι μία περίοδος ξεγνοιασιάς για μικρούς και μεγάλους. Όλοι μας χαλαρώνουμε και αφήνουμε τα αγγελούδια μας να παίξουν, να τρέξουν και να έρθουν λίγο πιο κοντά στη Φύση. Παρόλα αυτά, ακόμη και το Καλοκαίρι, το μόνο πράγμα το οποίο δεν πρέπει να αμελούμε είναι η ασφάλεια.

Ένα τσίμπημα από κάποιο έντομο μπορεί να μοιάζει ακίνδυνο. Kαλό είναι όμως να μην ξεχνάμε ότι τα κουνούπια συχνά μεταφέρουν επικίνδυνες νόσους, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα στα παιδάκια μας.

Ήπιες ή έντονες αλλεργικές αντιδράσεις, κοκκίνισμα, οίδημα ακόμη και πυρετός είναι μόνο μερικά από τα συμπτώματα που μπορεί να παρατηρήσουμε στο δεματάκι του μικρού μας. Γνώριζες ότι ακόμα και ένα μικρό τσίμπημα, επιτρέπει την εισχώρηση μικροβίων, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κάποια λοίμωξη; Για να μην χρειαστεί λοιπόν να δώσεις φάρμακα ή να «τρέχεις» στον γιατρό κατά τη διάρκεια των διακοπών, καλό θα ήταν να πάρεις προληπτικά μέτρα. Έτσι, όλη η οικογένεια θα γλιτώσει την ταλαιπωρία!

Ξεκίνα προετοιμάζοντας το παιδικό δωμάτιο

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις από νωρίς το απόγευμα εντομοαπωθητικά στον χώρο, αφήνοντας ανοιχτά τα παράθυρα με σίτες. Εμείς εμπιστευόμαστε το εντομοαπωθητικό υγρό με έλαιο γερανιόλης και φυτική κιτράλη, της σειράς Sam loves Betty, που έχει ήπιο άρωμα και προστατεύει αποτελεσματικά τα αγγελούδια μας όταν παίζουν ή κοιμούνται.

Για επιπλέον προστασία, μπορείς να τοποθετήσεις μία κουνουπιέρα στο κρεβατάκι του μικρού σου. Φρόντισε να την περάσεις κάτω από το στρώμα του, για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα εισχωρήσει κάποιος ανεπιθύμητος επισκέπτης. Ένας ανεμιστήρας μπορεί επίσης να βοηθήσει. Δεν προσφέρει μόνο δροσιά αλλά παράλληλα, απομακρύνει τα κουνούπια με τον αέρα που βγάζει.

Λάβε τα απαραίτητα μέτρα για τους εξωτερικούς χώρους


Τις απογευματινές ώρες, πριν τα μικρά σου βγουν από το σπίτι για να απολαύσουν το παιχνίδι στον κήπο ή σε άλλους εξωτερικούς χώρους, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις κάποιο εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα. Η σειρά Sam loves Betty προσφέρει πολλές επιλογές, όπως γαλακτώματα με φυτικά εκχυλίσματα αλλά και με φυτική κιτριοδιόλη, ώστε να είσαι σίγουρη ότι οι πριγκίπισσες και οι μπόμπιρες ευχαριστιούνται το παιχνίδι ανενόχλητοι! Είναι ιδανική λύση για να τα προστατεύεις καθημερινά, καθώς έχουν ήπια σύσταση και ανταγωνιστική τιμή! Με άλλα λόγια, είναι τα εντομοαπωθητικά όπως θα έπρεπε να είναι, καθώς έρχονται να αποτελέσουν μια εντελώς νέα προσέγγιση σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων. Έτσι, μπορείς να τα εμπιστεύεσαι άφοβα και να είσαι σίγουρη ότι φροντίζεις με τον καλύτερο τρόπο τους αγαπημένους σου!

Παράλληλα, μπορείς να ανάψεις εντομοαπωθητικά κεράκια που θα δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σου, όσο χαλαρώνεις κοντά τους. Προσπάθησε να ποτίσεις τα φυτά και τον κήπο το πρωί, για να μη μένει υγρασία που προσελκύει σκνίπες και κουνούπια. Τέλος, φρόντισε στη βεράντα να μην υπάρχει νερό που λιμνάζει, καθώς οποιαδήποτε εστία στάσιμου νερού αποτελεί χώρο αναπαραγωγής κουνουπιών!

Προστάτεψε τα αγγελούδια σου και απέφυγε την ταλαιπωρία για όλη την οικογένεια, με απλές κινήσεις και φυσικούς τρόπους. Εμπιστέψου τη σειρά Sam loves Betty, που όπως δηλώνει και το όνομά της, είναι φτιαγμένη για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Αποχαιρέτησε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες και τα προβλήματα που μπορεί να σου μεταφέρουν και απόλαυσε το Καλοκαίρι με τα παιδάκια σου, χωρίς έγνοιες, με πολύ παιχνίδι και βόλτες στην εξοχή!

slb banner 2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved