Μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Μετά την έκπληξη της εγκυμοσύνης, ο γνωστός ηθοποιός φωτογραφίζει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του.

Μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Πριν μερικές εβδομάδες, ο 38χρονος σταρ, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά και τώρα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της συζύγου του με φουσκωμένη κοιλίτσα.

morrison

«Οι περιπέτειες για εμάς μόλις τώρα αρχίζουν. Θα έχουμε ένα νέο μέλος την οικογένειά μας, και είμαι ενθουσιασμένος από την άνευ όρων αγάπη που ήδη κατέχω για αυτό το παιδί!», είπε ο 38χρονος στο post του, κάτω από το βίντεο που είχε δημοσιεύσει και συνέχισε.



«Έχω ένα σαφές όραμα για τον Πατέρα που θέλω να γίνω, αλλά η τελειότητα έγκειται στην ισορροπία και την ομαδική δουλειά που έχουμε καλλιεργήσει με την Renee. Τώρα, περιμένουμε απλά με ανοιχτές αγκάλες!».

Ο δάσκαλος της γνωστής σειράς Glee, Mr. Schu ή κατά κόσμον Matthew Morrison, μαζί με τη σύζυγό του Renee, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και παντρεύτηκαν στο Maui τον Οκτώβριο του 2014.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved