Η πρώτη φωτογραφία μαζί με το νεογέννητο γιο τους

Γνωρίστε για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο τους.

Η πρώτη φωτογραφία μαζί με το νεογέννητο γιο τους

Στις 8 Ιουνίου 2017 το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον πρώτο του γιο και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και που δείχνει τον ίδιο μαζί με τη σύζυγό του και το μικρούλη, ο ευτυχισμένος μπαμπάς σχολίασε: «Λοιπόν, αυτό σημαίνει οικογένεια!».

ryanr

Φωτογραφία όμως δημοσίευσε και η Kayla Rae Reid στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον μόλις 7 ημερών γιο της, αποκαλύπτοντας μερικές παραπάνω πληροφορίες για τη γέννησή του!

ryan

«Το μικρό μου παιδάκι... Έπειτα από τουλάχιστον 26 ώρες τοκετού η μεγαλύτερη χαρά ήρθε στη ζωή μας. Ο Caiden Zane Lochte γεννήθηκε στις 8-6-2017, 3.175 κιλά. Αμέσως τον τοποθέτησα στο στήθος μου και με κοίταξε στα μάτια. Άρχισα να δακρύζω και θα θυμάμαι αυτή την αξέχαστη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Εκείνη τη στιγμή, ένιωσα τόσα γλυκά ανεξήγητα συναισθήματα και απεριόριστη αγάπη!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία και συνέχισε.

«Είναι εκπληκτικός μέρα με τη μέρα και είμαι τυχερή που είμαι η μαμά του. Ο Ryan (Lochte) ήταν δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια του τοκετού και με ενθάρρυνε. Το να δω το πρόσωπό του τη στιγμή που που είδε για πρώτη φορά τον Caiden, ήταν αξιολάτρευτο και ανεκτίμητο, ήταν μια συναισθηματική στιγμή και για τους δύο!».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τον Δεκέμβριο, με μια υποβρύχια φωτογραφία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved