Δέκα χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της, ξανά μαμά σε δίδυμα! Η έκπληξη της ηθοποιού μεγάλη (pic)

Πρόκειται να γίνει μαμά ξανά μετά από δέκα χρόνια και μάλιστα αποκτώντας δύο παιδιά!

Η 39χρονη ηθοποιός περιμένει δίδυμα αγοράκια το Φθινόπωρο με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της. Τα νέα έκανε γνωστά η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.«Μεγάλα νέα σήμερα για την οικογένειά μας. Ο γιος μου πρόκειται να γίνει μεγάλος αδερφός και μάλιστα x2!».



Όπως η ίδια είπε αποκλειστικά στο αμερικανικό περιοδικό People, «Δεν υπάρχουν δίδυμες κυήσεις στις οικογένειές μας, έτσι τα νέα δεν σας κρύβω ότι ήταν σοκαριστικά. Όχι, δεν πρόκειται για εξωσωματική ή κάποια άλλη μέθοδος σύλληψης. Ήταν αναπάντεχο. Απλά σοκαρίστηκα όταν ο γιατρός μου το αποκάλυψε λέγοντάς του, "Γιατρέ, αυτό είναι αδύνατο!"».

Η Jaime Pressley και ο σύντροφός της, Hamzi Hijazi, προσπαθούσαν αρκετό καιρό για ένα παιδί. Αλλά ποτέ δεν περίμεναν ότι ο Θεός θα τους ευλογούσε με δύο.

«Πάντα ήθελα τρία παιδιά και καθώς μεγαλώνω πιστεύω ότι ακόμη ένα θα ήταν μια υπέροχη ιδέα».

Ο δεκάχρονος γιος της, Dezi James, που έχει από προηγούμενο γάμο με τον Eric Calvo, περιμένει πώς και πώς να γίνει μεγάλος αδερφός. «Είναι υπομονετικός, γλυκός, ευγενικός και πρόκειται να γίνει ο καλύτερος αδερφός. Συνέχεια δίνει φιλιά στην κοιλιά μου!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved