Δέκα χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της, ξανά μαμά σε δίδυμα! Η έκπληξη της ηθοποιού μεγάλη (pic)

Πρόκειται να γίνει μαμά ξανά μετά από δέκα χρόνια και μάλιστα αποκτώντας δύο παιδιά!

Δέκα χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της, ξανά μαμά σε δίδυμα! Η έκπληξη της ηθοποιού μεγάλη (pic)

Η 39χρονη ηθοποιός περιμένει δίδυμα αγοράκια το Φθινόπωρο με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της. Τα νέα έκανε γνωστά η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.«Μεγάλα νέα σήμερα για την οικογένειά μας. Ο γιος μου πρόκειται να γίνει μεγάλος αδερφός και μάλιστα x2!».



Όπως η ίδια είπε αποκλειστικά στο αμερικανικό περιοδικό People, «Δεν υπάρχουν δίδυμες κυήσεις στις οικογένειές μας, έτσι τα νέα δεν σας κρύβω ότι ήταν σοκαριστικά. Όχι, δεν πρόκειται για εξωσωματική ή κάποια άλλη μέθοδος σύλληψης. Ήταν αναπάντεχο. Απλά σοκαρίστηκα όταν ο γιατρός μου το αποκάλυψε λέγοντάς του, "Γιατρέ, αυτό είναι αδύνατο!"».

Η Jaime Pressley και ο σύντροφός της, Hamzi Hijazi, προσπαθούσαν αρκετό καιρό για ένα παιδί. Αλλά ποτέ δεν περίμεναν ότι ο Θεός θα τους ευλογούσε με δύο.

«Πάντα ήθελα τρία παιδιά και καθώς μεγαλώνω πιστεύω ότι ακόμη ένα θα ήταν μια υπέροχη ιδέα».

pressly

Ο δεκάχρονος γιος της, Dezi James, που έχει από προηγούμενο γάμο με τον Eric Calvo, περιμένει πώς και πώς να γίνει μεγάλος αδερφός. «Είναι υπομονετικός, γλυκός, ευγενικός και πρόκειται να γίνει ο καλύτερος αδερφός. Συνέχεια δίνει φιλιά στην κοιλιά μου!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved