Έξι διάσημοι σταρ που έγιναν μπαμπάδες για πρώτη φορά μετά τα 50

Ο διασημότερος εργένης του Hollywood, όχι μόνο βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, αλλά μέσα σε λίγα χρόνια φόρεσε βέρα στο δεξί, απέκτησε δίδυμα και όλα αυτά στην ηλικία των 56 χρόνων.

Έξι διάσημοι σταρ που έγιναν μπαμπάδες για πρώτη φορά μετά τα 50

«Δεν περιμένω να παντρευτώ ποτέ ή να αποκτήσω παιδιά!», είχε πει σε συνέντευξή του το 2008 ο τότε εργένης George Clooney στη Britain's Sunday People. «Δεν βρίσκομαι ποτέ στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες βαριούνται σε εμένα... Αν ήμουν στη θέση τους, δεν θα καθόμουν μαζί μου για πολύ καιρό!».

george

Εκτός από τον George Clooney, ακόμη 5 γοητευτικοί σταρς έγιναν γονείς μετά τα 50.

Hugh Grant

Hugh Grant

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 51 του όταν η σύντροφός του γέννησε την κόρη τους, Tabitha. Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του ότι το όνομά της σήμαινε, «Ευχάριστη έκπληξη», και όντως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνον.

Bryan Adams

bryan

Ο τραγουδιστής απέκτησε την πρώτη του κόρη στα 51 του και την ονόμασε Mirabella Bunny. To 2013 υποδέχτηκε ακόμη μία κόρη. Ωστόσο δεν μιλά καθόλου για την προσωπική του ζωή. Στην τελευταία του συνέντευξη το 2015 στην Telegraph είχε πει ότι «Δεν είναι κανενός δουλειά να ασχολείται με την προσωπική μου ζωή!».

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum

«Ποτέ δεν ήμουν παθιασμένος με την ιδέα να αποκτήσω παιδιά!», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του, τον Απρίλιο του 2008 στη London's Independent, αλλά 6 χρόνια αργότερα και λίγο μετά τον τρίτο του γάμο με την Emilie Livingston, είπε ότι «τα μωρά δεν ήταν στο πρόγραμμά», του. Σε λιγότερο από ένα χρόνο και στα 62 χρόνια, στις 4 Ιουλίου 2015, καλωσόρισε ένα γιο, που ονόμασε Charlie Ocean και ακόμη ένα αγόρι στις 7 Απριλίου το 2017, που ονόμασε River Joe.

Steve Martin

Steve Martin

Ο αγαπημένος ηθοποιός στα 67 του έγινε μπαμπάς, αποκτώντας μια κόρη από τη δεύτερη σύζυγό του, Anne Springfield, της οποίας το όνομα ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό. «Όταν ήμουν νεότερος, υπήρξα εγωιστής και είχα αφοσιωθεί στην καριέρα μου. Τώρα, απλά αράζω στο σπίτι και αφιερώνω όλο το χρόνο μου σε εκείνη!, είπε σε συνέντευξή του το 2016 στην Daily Telegraph της Αυστραλίας.

Chris Noth

Chris Noth

Ο πρωταγωνιστής του Sex and the City στα 53 του και η σύζυγός του, Tara Lynn Wilson έγιναν γονείς το 2008, αποκτώντας έναν γιο που ονόμασαν, Orion.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved