Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτόν τον Ιούνιο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Μακριά από το Σπίτι
Πρεμιέρα δεύτερης σεζόν
Δευτέρα έως Πέμπτη, 5 με 15 Ιουνίου στις 17.30

Η δημοφιλής σειρά του Disney Channel Μακριά από το Σπίτι, μια αλλαγή του πετυχημένου σόου Τζέσι, επιστρέφει αυτόν το μήνα για την δεύτερη σεζόν (Δευτέρα έως Πέμπτη, 5 έως 15 Ιουνίου στις 17.30).

Στην πρώτη σεζόν η Έμα, ο Ράβι και ο Ζούρι Ρος πήγαν σε μια παραδοσιακή κατασκήνωση στο Μέιν, όπου οι γονείς τους γνωρίστηκαν ως έφηβοι. Μαζί με τους νέους φίλους, τα παιδιά έπρεπε να μάθουν να αντιμετωπίζουν ένα ερωτικό τρίγωνο και τους φόβους της θρυλικής Κικιγουάκα. Έκαναν ό, τι μπορούσαν για να προσαρμοστούν στις νέες συναρπαστικές και προκλητικές τους ζωές στην κατασκήνωση Κικιγουάκα.
Τώρα, στη δεύτερη σεζόν, τα παιδιά της οικογένειας Ρος επιστρέφουν στην κατασκήνωση για ακόμα ένα καλοκαίρι. Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο, «Τον νου σας - ήρθε ο Γκριφ» (Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 17.30) τα παιδιά επιστρέφουν στην κατασκήνωση και βρίσκουν κάποιες αλλαγές - ο Ράβι έχει έναν νέο σύντροφο και οι Μαρμότες έχουν στην καμπίνα τους έναν νέο σύμβουλο!

Τα καινούργια επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Μακριά από το Σπίτι θα προβάλλονται από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, 5 έως 15 Ιουνίου στις 17.30.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΝΚΣ
Νέα επεισόδια
Καθημερινές από Δευτέρα 5 έως Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 14:25

Ο Ιούνιος καλωσορίζει περισσότερα καινούργια επεισόδια της ξεκαρδιστικής σειράς κινουμένων σχεδίων Εκπαιδεύοντας τους Ρονκς τις καθημερινές από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου έως το τέλος της σεζόν, την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 14:25.

Ο Φλας ένας εκλεπτυσμένος και εξειδικευμένος εξωγήινος, έχει σταλεί στη φυλή Ρονκ προκειμένου να δώσει στο ανθρώπινο είδος μια ατομική ώθηση στο μέλλον. Αλλά δυστυχώς γι' αυτόν, οι προπάτορες του Δαρβίνου δεν είναι έτοιμοι για την Εξέλιξη.

Τα νέα επεισόδια του Εκπαιδεύοντας τους Ρονκς θα προβάλλονται στο Disney Channel τις καθημερινές από την Δευτέρα 5 έως την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 14:25.

Τα Χρονικά του Έβερμουρ
Πρεμιέρα σεζόν
Δευτέρα έως Πέμπτη, 12 έως 29 Ιουνίου στις 17:55

Η δεύτερη σεζόν του Τα Χρονικά του Έβερμουρ ξεκινάει αυτόν τον μήνα στο Disney Channel (Δευτέρα έως Πέμπτη, 12 έως 29 Ιουνίου στις 17:55)

Σε αυτή τη νέα σεζόν η Τάρα Κρόσλι και η οικογένεια της προσπαθούν ακόμα να εγκατασταθούν στο αλλόκοτο χωριό Έβερμουρ. Εκτός από τα συνηθισμένα εφηβικά προβλήματα, υπάρχει ένα χαλί που προβλέπει το μέλλον, ενώ η Τάρα πρέπει να παλέψει με τη νέα μυστική της ταυτότητά, όπως όλα τα ισχυρά Έβεριν, όταν το μόνο που θέλει είναι μια κανονική ζωή. Στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν με τίτλο Splintered (Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 17:55), η Μπέλλα είναι έτοιμη να φύγει για τη σχολή μόδας, αλλά όταν ένας μυστηριώδης άντρας σε ένα μαγικό καθρέφτη καταστρέφει το Λούντο σε μαγικά θραύσματα, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μείνει πίσω για να τον φτιάξει.

Τα καινούργια επεισόδια των Χρονικών του Έβερμουρ θα προβάλλονται Δευτέρα έως Πέμπτη, 12 μέχρι 29 Ιουνίου στις 17:55.

Λιβ και Μάντι: Στυλ Καλιφόρνια
Καινούργια Επεισόδια
Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 16:10

Η Λιβ και η Μάντι επιστρέφουν αυτό το μήνα με περισσότερα καινούργια επεισόδια από την τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς. Αυτή η σεζόν έχει νέο τίτλο και αέρα Δυτικής Ακτής! Λιβ και Μάντι: Στυλ Καλιφόρνια συνεχίζεται την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 16:10 στο Disney Channel.

Η Λιβ και η Μάντι μετακόμισαν πρόσφατα από το Ουισκόνσιν στην Καλιφόρνια. Ενώ φιλοξενούνται στο εξοχικό της θείας και της ξαδέρφης τους, η Λιβ συνεχίζει να κυνηγά την καριέρα της στο θέατρο και το τραγούδι ενώ η Μάντι έχει γίνει δεκτή στο κολλέγιο των ονείρων της με υποτροφία μπάσκετ. Στο μεταξύ, και αφού τα μικρότερα αδέρφια τους κατέστρεψαν το σπίτι τους στο Ουισκόνσιν, η υπόλοιπη οικογένεια Ρούνι αναγκάζεται να μετακομίσει και αυτή στην Καλιφόρνια.

Στο επεισόδιο με τίτλο Ο πρώην της Ρούνι (Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 16:10), όταν η Μάντι και ο Τζος αρχίζουν τις εξόδους, ο Τζόι αισθάνεται άβολα από την αναζωογονημένη φιλία τους. Εν τω μεταξύ, ο Πάρκερ και ο Βαλ βρίσκονται σε δύσκολη θέση όταν αγωνίζονται για την πολυπόθητη ευκαιρία στον τελικό στο διαγωνισμό.

Καινούργια επεισόδια του Λιβ και Μάντι: Στυλ Καλιφόρνια θα προβληθούν την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 16:10.

Πάπιο-Περιπέτειες
Μια μικρή ματιά
Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 06:55

Αυξάνεται ο ενθουσιασμός για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης Πάπιο-Περιπέτειες, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Ως teaser της σειράς, το Disney Channel θα δώσει μια πρώτη γεύση από τα γενέθλια του Ντόναλντ την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 06:55, με επαναλήψεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο κορυφαίος βρετανός ηθοποιός David Tennant πρωταγωνιστεί ως Σκρούτζ Μακ Ντακ στις Disney Πάπιο-Περιπέτειες, ο οποίος δίνει μια νέα ματιά στην πολυαγαπημένη σειρά με τις περιπέτειες του Ντόναλντ και των αδιόρθωτων ανιψιών του Χιούι, Λιούι και Ντιούι.

Το teaser του Disney Πάπιο-Περιπέτειες θα προβληθεί την ημέρα των γενεθλίων του Ντόναλντ, Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 06:55, με επαναλήψεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΑΙΝΙΕΣ
Παρασκευές και Σαββατοκύριακα όλο τον Ιούνιο

Αυτό τον μήνα το Disney Channel θα φιλοξενήσει έναν μεγάλο αριθμό κλασικών ταινιών που προβάλλονται τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα, συμπεριλαμβανομένων τακτικών προβολών τα Σάββατα και τις Κυριακές στις 10:40 και στις 17:25.

Αυτό το φεστιβάλ ταινιών περιλαμβάνει Ο Αυτοκράτορας έχει Κέφια, High School Musical: Η Αποφοίτηση, Το ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας, Μπαμπούλας Α.Ε. και πολλά ακόμα!

Αυτόν τον Ιούνιο στο Disney Channel υπάρχει μια ταινία για κάθε γούστα!

Ο ΜΙΚΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Tα Σάββατα του Ιουνίου στις 10:30

Πηδήστε στη θέση του οδηγού, δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και πατήστε το Γκουφο-καύσιμο... Ο Μίκυ και η παρέα του φορτσάρουν στο Disney Junior με πρεμιέρα επεισοδίων της νέας σειράς, ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας! (Κάθε Σάββατο του Ιουνίου στις 10:30).

Οι συγκλονιστικοί έξι αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο με τα διθέσια σπορ αυτοκίνητά τους, επισκέπτονται διάφορες χώρες και μπαίνουν σε περιπέτειες σε αυτό το υπέροχο καινούργιο σόου. Στο καινούργιο επεισόδιο με τίτλο «Ο Γκουρού Γκούφυ/ Δωμάτιο με Πρωινό και Απρόοπτα»! (Σάββατο 3 Ιουνίου στις 10:30) Ο Γκούφυ βοηθάει τον Ντόναλντ να χαλαρώσει πριν από τους αγώνες ταχύτητας. Η Κλάραμπελ βοηθά τις Χαρούμενες Βοηθούς να ανοίξουν ένα ξενοδοχείο με πρωινό, αλλά είναι πολύ βιαστική!

Πρεμιέρα επεισοδίων του Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας θα προβάλλονται κάθε Σάββατο όλο τον Ιούνιο στις 10:30 στο Disney Junior.

ΣΟΦΙΑ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Κάθε Σάββατο μέχρι τις 17 Ιουνίου στις 11:50

Η Πριγκίπισσα Σοφία επιστρέφει! Μαζί με τους φίλους της έρχεται για περισσότερες περιπέτειες κάθε Σάββατο μέχρι τις 17 Ιουνίου, με νέα επεισόδια κάθε βδομάδα στις 12:50, που θα ακολουθούνται από τρία επαναληπτικά επεισόδια μέχρι τις 13:40.

Στο πρώτο από τα νέα επεισόδια Ένας για τα Βιβλία (Σάββατο 3 Ιουνίου στις 12:50) Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο μαθητής-αστέρας Ντέσμοντ δυσκολεύεται στο σχολείο.

Ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς Σοφία η Πριγκίπισσα θα προβάλλονται κάθε Σάββατο μέχρι τις 17 Ιουνίου στις 12:50

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΙΝΙ
Καινούργια Επεισόδια
Καθημερινά από Δευτέρα 5 και Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 13:00

Το αγαπημένο αρκουδάκι Γουίνι και οι φίλοι του αναπήδησαν πίσω στο Disney Junior αυτό το μήνα, με καινούργια επεισόδια του Οι φίλοι μου Τίγρης & Γουίνι τις καθημερινές από Δευτέρα 5 έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 14:00.

Στο πρώτο επεισόδιο του Ιουνίου αυτής της απολαυστικής σειράς, με τίτλο Το Πρόβλημα του Γουίνι / Ο Γκαρής Υπνοβάτης (Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 14:00) Ο Γουίνι και οι φίλοι του μένουν έκπληκτοι όταν βλέπουν τους δίδυμους εαυτούς τους να εμφανίζονται στο Δάσος Εκατό Στρεμμάτων, συνειδητοποιώντας τελικά ότι τα μυστηριώδη δίδυμα είναι στην πραγματικότητα η αντανάκλαση τους σε έναν καθρέφτη. Στη συνέχεια, οι Σούπερ Ντετέκτιβ μένουν ξύπνιοι όλη τη νύχτα προσπαθώντας να μην αφήσουν τον Γκαρή να υπνοβατήσει!

Τα καινούργια επεισόδια Οι φίλοι μου Τίγρης & Γουίνι θα προβάλλονται καθημερινά από την Δευτέρα 5 έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 14:00 στο Disney Junior.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Τα Σαββατοκύριακα από 17 Ιουνίου στις 06:00

Στο Disney Junior αγαπάμε την μαγεία, έτσι τα σαββατοκύριακα από τις 17 Ιουνίου βλέπουν ένα νέο και συναρπαστικό πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, Στιγμές Μαγείας, το οποίο γιορτάζει τις καλύτερες σειρές του Disney Junior.

Αυτός ο θησαυρός σειρών του Disney Junior περιλαμβάνει κορυφαία επεισόδια από Σοφία η Πριγκίπισσα, Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ, Η φρουρά των Λιονταριών, Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας, η Γκόλντι και το αρκουδάκι και Η μικρή γιατρός.

Συντονιστείτε για ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στο Disney Junior με Στιγμές Μαγείας από τις 17 Ιουνίου από τις 07:00 έως τις 09:30.

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
Πρεμιέρα δεύτερης σεζόν
Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουνίου στις 08:35

Οι Φύλακες του Γαλαξία της Μarvel επιστρέφουν για να προστατέψουν το σύμπαν με ολοκαίνουργια επεισόδια της δεύτερης σεζόν το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 08:35.

Στο πρώτο από αυτά τα επεισόδια Δεν μπορώ να το βγάλω από το κεφάλι μου (Σάββατο 3 Ιουνίου στις 08:35), όταν η ναυαρχίδα του Πιστού εγκαθίσταται στον κέντρο του Πουθενά έχει ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα στους κατοίκους του πλανητοειδούς.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Οι φύλακες του Γαλαξία συνεχίζεται το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 08:35.

ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ
Πρεμιέρα Σεζόν
Καθημερινά από την Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 16:25

Αυτός ο μήνας υποδέχεται την έναρξη της συναρπαστικής νέας σειράς ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ, με καινούργια επεισόδια από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου και καθημερινά μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 16:25.

Ο νεαρός Ryan έχει τεχνοπάθεια – την ικανότητα να ελέγχει την τεχνολογία με το μυαλό του. Η ικανότητά του ξυπνά μυστηριωδώς το ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ, ένα γιγαντιαίο ρομπότ που δημιουργήθηκε από μια ασύλητη μεγαλοφυΐα για να υπερασπιστεί την πόλη. Για να μπορέσει να ελέγξει αυτό το ρομπότ, ζητάει από τον αδελφό του και από τους δύο καλύτερους του φίλους να βοηθήσουν.

Η νέα σειρά ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ ξεκινά τη Δευτέρα 5 Ιουνίου και θα προβάλλεται καθημερινά μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 16:25.

11.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Djeco Επιτραπέζιο Λοττο αντικείμενα σπιτιού
20.00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Lottie Κούκλα βινυλίου 'Νεράιδα του Δάσους' 18εκ.
21.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Ντύσιμο κούκλας σετ μπαλαρίνα
10.40 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Krooom 3D Παζλ Τσίρκο
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Συμπτώματα εγκυμοσύνης: Τι συμβαίνει στην αρχή

Συμπτώματα εγκυμοσύνης: Τι συμβαίνει στην αρχή

Εσείς γνωρίζετε τα συμπτώματα εγκυμοσύνης; Από τη ναυτία μέχρι την κόπωση, ιδού…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Να τι έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ένα χρόνο πριν με τα παιδιά της

Να τι έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ένα χρόνο πριν με τα παιδιά της

Δεν έχουν τελειωμό οι trowback φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή τον τελευταίο χρόνο!
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Ενδομητρίωση και πόνος: Πώς αντιμετωπίζεται;

Ενδομητρίωση και πόνος: Πώς αντιμετωπίζεται;

Τι είναι η ενδομητρίωση;
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
The DOLLcumentary: Ένα ντοκιμαντέρ για την επίδραση του παιχνιδιού στην ενσυναίσθηση των παιδιών

The DOLLcumentary: Ένα ντοκιμαντέρ για την επίδραση του παιχνιδιού στην ενσυναίσθηση των παιδιών

Μπροστά από ένα κουκλόσπιτο, δύο παιδιά κρατούν τις κούκλες τους στα χέρια…
Διάβασε τη συνέχεια
BEST OF NETWORK
Lockdown: Τι παίρνει σειρά μετά τα καταστήματα – Το χρονοδιάγραμμα για μετακινήσεις, εστίαση, Λύκεια
Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ – καρέ η βάναυση επίθεση των δυο ανήλικων στον σταθμάρχη του μετρό
Σοφία Μπεκατώρου: Έχω συζητήσει με τα παιδιά μου για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μου
Η ανάρτηση δασκάλου που έκανε την Νίκη Κεραμέως να του τηλεφωνήσει: «Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα»
Survivor Spoiler 18/1: Η πρώτη μάχη ασυλίας με νέες ομάδες. Ποιοι κερδίζουν;
Τι ετοιμάζει η κυβέρνηση για την στήριξη της οικονομίας - Τα στοχευμένα μέτρα και τα νέα προγράμματα
Κορονοϊός - Έρευνα: Το 30% όσων αναρρώνουν επιστρέφουν στην κλινική - Ένας στους οκτώ πεθαίνει
Survivor - Spoiler 18/1: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες - Δείτε ποιοι «Διάσημοι» πήγαν στους «Μπλε»
Παγωμένα δάχτυλα: Ποιες παθήσεις υποδεικνύει το σύμπτωμα (εικόνες)
Αργίες 2021: Πότε πέφτει Καθαρά Δευτέρα, Πάσχα, Αγίου Πνεύματος - Δείτε όλα τα τριήμερα
Ηρωίδα σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από κακοποίηση δείχνοντάς του ένα σημείωμα (pics)
Η νέα σειρά με τον Μέγα Αλέξανδρο καλπάζει προς τις οθόνες μας
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

©2012-2021 Mothersblog.gr - All rights reserved
Αριάδνη Ρουβά: Δείτε πόσο έχει αλλάξει η μικρή κόρη του Σάκη & της Κάτιας