Μαμάδες, μήπως και το δικό σας σπίτι είναι έτσι μετά το Σαββατοκύριακο;

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, ως γνωστόν, αλλά όταν έχεις παιδιά, μικρά και ζωηρά, σπάνια το σπίτι δείχνει τακτοποιημένο και καθαρό.

Μαμάδες, μήπως και το δικό σας σπίτι είναι έτσι μετά το Σαββατοκύριακο;

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα, που όλη η οικογένεια περνά περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή μπαινοβγαίνει συνεχώς, το τοπίο συχνά θυμίζει βομβαρδισμένη περιοχή. Παιχνίδια παντού, ενίοτε και ρούχα (εξαρτάται από τις αντοχές της μαμάς να τα μαζεύει), πιάτα και ποτήρια στο τραπέζι και στο νεροχύτη, παπούτσια στους διαδρόμους, ρούχα στη σκάλα ή πάνω στις καρέκλες.

Εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δεν αναφερόμαστε σε αυτές. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Στο βιντεάκι που θα δείτε, μια μαμά, ανοίγει το σπίτι της, Δευτέρα πρωί, και περιγράφει το χάος ( με ή χωρίς υπερβολή) που επικρατεί μετά το Σαββατοκύριακο και αναρωτιέται αν είναι η μοναδική μαμά που αναφωνεί «Τι στην ευχή, συνέβη εδώ μέσα;».

Όπως εξηγεί, είχαν πάει για μπάνιο, επέστρεψαν και έφαγαν κάτι πρόχειρο. Όμως κανείς, απ΄ότι φαίνεται, δεν μπήκε στον κόπο να τακτοποιήσει τα πράγματά του. Και ιδού τα αποτελέσματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved