Η υπόσχεση του William στη μητέρα του όταν εκείνη έχασε τον βασιλικό της τίτλο λόγω διαζυγίου

Οταν ο Prince Charles και η Princess Diana έληξαν τον γάμο τους το 1996, ο μεγάλος της γιος, ο  Prince William, ήταν μόνο 14 χρονών.

Η υπόσχεση του William στη μητέρα του όταν εκείνη έχασε τον βασιλικό της τίτλο λόγω διαζυγίου

Εκείνο τον καιρό, ήταν μαθητής στο Eton College και δεν είχε ξεκινήσει ακόμη να έχεις βασιλικές δραστηριότητες. Ηταν ένας απλός εφηβος, σε αναστάτωση που οι γονείς του χώριζαν. Ομως ήξερε πού μεγάλωνε και είχε άισθηση προφανώς της δύναμής του και της βασιλικής του σειράς. Γι αυτό και έδωσε μια αξιολάτρευτη υπόσχεση στην μητέρα του, στη διαρκεια του επώδυνου διαζυγίου της.

Ο Κάρολος και η Νταϊάνα πήραν τελικά διαζύγιο τον Αύγουστο του 1996, και όπως λέγεται η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν της άποψης η Νταϊάνα να κρατήσει τον βασιλικο τίτλο της Αυτής Μεγαλειότητος , ενώ ο Κάρολος ήταν αντίθετος με αυτό. Ετσι, συνέχισε να είναι απλώς η Πριγκλίπισα της Ουαλίας. Το ότι δεν ήταν πια ΑΜ, την απομόνωσε από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, γεγονός που την είχε πληγώσει. Ο μεγάλος της γιος, της είχε τοτε πει "Μην ανησυχείς μανούλα, θα σου δώσω εγώ πίσω τον τίτλο σου, μια μέρα όταν θα γίνω βασιλιάς".

Δυστυχώς εκείνη έχασε τη ζωή της μόλις ένα χρόνο αργοτερα...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved