Κι όμως υπάρχει τρόπος και ένα θα σου πω... #SwseTaKalokairina!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω διαπιστώσει λεκέδες τόσο στα καλοκαιρινά μου ρούχα, όσο στις πετσέτες θαλάσσης και τα μαγιό.

Κι όμως υπάρχει τρόπος και ένα θα σου πω... #SwseTaKalokairina!

Αυτό συνέβαινε εξαιτίας των προϊόντων που χρησιμοποιούσα. Οι λεκέδες που άφηναν επάνω στα ρούχα δεν έβγαιναν όσες φορές και αν τα έβαζα στο πλυντήριο, όσο και αν χρησιμοποιούσα τοπικά ενισχυτικό πλύσης.

20170520 123841

Κάπως έτσι κατάφερα να χαλάσω αρκετά ρούχα και μάλιστα αγαπημένα. Ευτυχώς όμως, την περασμένη εβδομάδα η βόλτα μου στο Smart Park στα Σπάτα με βοήθησε να ανακαλύψω τα νέα Nivea Sun.

20170520 124044

Έπεσα στην κυριολεξία επάνω στη διαδήλωση που έκαναν τα καλοκαιρινά ρούχα κατά των λεκέδων του αντηλιακού και έμαθα για τη νέα παγκόσμια καινοτομία από το NIVEA Sun.

20170520 124057

Για πρώτη φορά, το NIVEA Sun παρουσιάζει τη λύση που θα δώσει τέλος στο «αιώνιο» πρόβλημα των λεκέδων που αφήνει το αντηλιακό στα ρούχα μας. Η παγκόσμια αυτή καινοτομία στη σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture αφορά τη νέα ανανεωμένη σύνθεση που βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση. Οι κίτρινοι λεκέδες προκαλούνται από υπολείμματα UV φίλτρων που παγιδεύονται ανάμεσα στις ίνες των ρούχων. Με τη βοήθεια της καινοτόμου σύνθεσης τους, τα νέα αντηλιακά NIVEA Sun παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η αντηλιακή τους προστασία. Η μοναδική φροντίδα που προσφέρει η NIVEA, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο. Χάρη στη νέα καινοτομία του NIVEA Sun, δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία να μην εφαρμόζετε συστηματικά αντηλιακό, ακόμα και εκτός παραλίας, για να μην λερώσει κάποιο αγαπημένο σας ρούχο, μαγιό ή πετσέτα. Φέτος το καλοκαίρι, #SwseTaKalokairina σου και χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει.

20170520 124420

Αυτό θα κάνω και εγώ και η οικογένειά μου. Έτσι δεν θα καταστρέψω ούτε τα ρούχα ούτε τα μαγιό των παιδιών μου και θα ανανεώνω τακτικά το αντηλιακό τους.

nivea copy copy 1

Το ίδιο να κάνεις και εσύ! Δεν υπάρχει πια δικαιολογία. #SwseTaKalokairina και μαζί φρόντισε τόσο τη δική σου επιδερμίδα όσο και την επιδερμίδα των παιδιών σου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved