Επτά υπέροχα καλοκαιρινά κοριτσίστικα ονόματα

Σίγουρα αν ψάχνετε κοριτσίστικα ονόματα και διαβάζετε το άρθρο μας, έχετε αφήσει στην άκρη την παράδοση που θέλει τα παιδιά να παίρνουν από τη γιαγιά και τον παππού.

Επτά υπέροχα καλοκαιρινά κοριτσίστικα ονόματα

Πώς όμως, μπορείτε να ονομάσετε το μικρό σας κοριτσάκι που πριν μερικούς μήνες φέρατε στη ζωή. Δεν θέλετε να δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους γονείς σας και τα πεθερικά σας και αυτός είναι ο λόγος που «φύγατε» από την παράδοση.

Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο, ρωτήσαμε τις φίλες μας και ανακαλύψαμε τα πιο όμορφα και πιο γλυκά καλοκαιρινά ονόματα. Δείτε ποια είναι αυτά και επιλέξτε το αγαπημένο σας.

Όποιο και αν διαλέξετε σίγουρα θα είναι ξεχωριστό και μοναδικό. Όπως άλλωστε και το μονάκριβο αγγελούδι σας!

onomata gia koritsia

Άρτεμις
Η Άρτεμις είναι η δίδυμη αδερφή του Απόλλωνα. Πρόκειται για τη θεά της Σελήνης και της άγριας φύσης. Σύμβολό της είναι η αγνότητα. Τα κορίτσια που έχουν το όνομα αυτό τείνουν να έιναι δραστήρια, εργατικά, ερωτεύονται συχνά και είναι ανεξάρτητα. Τους αρέσει η φύση κι ο αθλητισμός

Μαρκέλλα
Το όνομα «Μαρκέλλα» ήταν αρκετά διαδεδομένο στη Ρωμαϊκή εποχή και συναντάται και σε αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Τα κορίτσια που έχουν το όνομα αυτό, τείνουν να είναι ανοιχτόκαρδα κι αθλητικά.

Τριανταφυλλιά
Η Τριανταφυλλιά, προέρχεται από το ομώνυμο φυτό. Τα κορίτσια που έχουν το όνομα αυτό, τείνουν να ειναι συνδεδεμένα με τη μητέρα τους, έχουν δική τους προσωπικότητα και μεγάλη επιδεξιότητα στα χέρια.

Χρυσηϊς
Εδώ κολλάει αυτό που λέμε «Έχει το όνομα, έχει και τη χάρη. Τα κορίτσια που έχουν το όνομα αυτό είναι πολύτιμα... χρυσαφένια.

Ερατώ
Ερατώ σημαίνει αξιολάτρευτη. Πρόκειται για μία από τις Εννέα Μούσες, κόρη του Δία και της Τιτανίδος. Τα κορίτσια που έχουν το όνομα αυτό είναι γεμάτα κατανόηση και εκνευρίζονται σπάνια.

Κοραλία
Τα κορίτσια που έχουν το όνομα «Κοραλία» αποφεύγουν τις συναισθηματικές δεσμεύσεις που θα τα εμποδίσουν να αφιερωθούν στις χίλιες ασχολίες τους και παραμένουν δραστήρια μέχρι τα γεράματα. Χαρακτηρίζονται για τη καλή τους μνήμη και πάθος που έχουν με την ιστορία.

Κασσάνδρα
Η Κασσάνδρα ήταν κόρη του βασιλιάς της Τροίας Πρίαμου. Τα κορίτσια που έχουν αυτό το όνομα τείνουν να έχουν μεγάλες ευαισθησίες. Συχνά ακολουθούν την ψυχολογία και την ψυχανάλυση ενώ είναι αρκετά διαισθητικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved