Δασκάλα έδωσε σε 13χρονη βραβείο "πιθανού τρομοκράτη στο μέλλον"

Τα βραβεία στο τέλος της χρονιάς, είναι ένα έθιμο που πολλά σχολεία τηρούν,άλλα πιο άτυπα και άλλα πιο...οργανωμένα.

Δασκάλα έδωσε σε 13χρονη βραβείο "πιθανού τρομοκράτη στο μέλλον"

Ο στόχος τους είναι - ή μάλλον θα έπρεπε να είναι- να ανδείξουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες των παιδιών, βραβεύοντάς τα το καθένα για το χαρακτηριστικό που τον αντιπροσωπεύει.

Αυτό δεν έγινε έτσι ακριβώς όμως σε ένα σχολείο των Ηνωμένω Πολιτειών, όταν μια δασκάλα αποφάσισε να κάνει χιούμορ, που όπως αποδεχτηκε ήταν εντελώς άστοχο και αποτυχημένο.

Τα βραβεία που δόθηκαν στα πλαίσια ενός υποτιθέμενου αστείου ήταν προσβλητικά στην πλειοψηφία τους. Η Lizeth Villanueva, μία 13χρονη μαθήτρια του Anthony Aguirre Junior High στο Houston σοκαρίστηκε όταν πήρε το βραβείο "περισσότερο πιθανό να γίνεις τρομοκράτης" στην τελετή που έγινε ανάμεσα στα παιδιά.

Η ίδια είπε ότι δεν το βρήκε καθολου αστείο και δε νιώθει καθόλου βολικά με αυτό. Ανάμεσα σε πολλά δόθηκαν και βραβεία "μάλλον θα κλαις για κάθετι που σου συμβαίνει" και "μάλλον θα μείνεις άστεγος"...

Το βραβεία δόθηκαν μάλιστα μία μερα μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ και κανένας δε μπόρεσε να καταλάβει το χιούμορ της δασκάλας. Το σχολείο την έχει ήδη απομακρύνει, ενώ θα διεξάγει έρευνα για το τι ακριβώς έχει προηγηθεί και για ποιο λόγο. Επίσης, ζήτησε συγνώμη από όλους, γονείς και παιδιά για το συμβάν.

apol

Η μητέρα της μαθήτριας, είναι φυσικά πολύ θυμωμένη και δήλωσε πως δε μπορεί να πιστέψει ότι τέτοιο βραβείο προήλθε από παιδαγωγό. Για την απομάκρυνση της δασκάλας δε, η μητέρα είπε, πως δεν της αρκεί...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved