#SwseTaKalokairina: Αντηλιακή προστασία και κατά των λεκέδων; Ναι, γίνεται!

Τα σχολεία κλείνουν, ο ήλιος αρχίζει να «καίει» και εμείς οι μανούλες «τρέχουμε» να ετοιμαστούμε για την έλευση Καλοκαιριού.

#SwseTaKalokairina: Αντηλιακή προστασία και κατά των λεκέδων; Ναι, γίνεται!

Η λίστα με τις ετοιμασίες και τις δουλειές που πρέπει να γίνουν εντός και εκτός σπιτιού είναι πολλές, ωστόσο, δύο είναι οι πιο σημαντικές: Η προστασία των μικρών μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και η «επιστροφή» των καλοκαιρινών στις ντουλάπες τους!

Ναι, έφτασε η εποχή του χρόνου κατά την οποία καλούμαστε να πούμε «αντίο» στα χειμωνιάτικά ρούχα και να γεμίσουμε τις ντουλάπες του σπιτιού με τα καλοκαιρινά. Κατεβάζοντας, λοιπόν, φέτος τα ρούχα των παιδιών μου, είδα σε πολλά από αυτά σημάδια από αντηλιακό, παρά το γεγονός ότι τα είχα πλύνει προτού τα φυλάξω για τον Χειμώνα!

Το σωστό το αντηλιακό και η «σωτηρία» έναντι των λεκέδων!

Πόσες φορές έχετε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσετε ότι το αγαπημένο σας ρούχο έχει καταστραφεί από λεκέδες που αφήνει το αντηλιακό; Αν η απάντησή σας είναι «πολλές» τότε πιθανότατα έχετε κι εσείς ευχηθεί κάποια στιγμή στη ζωή σας να υπάρξει ένα αντηλιακό, το οποίο εκτός από την επιδερμίδα σας, θα προστατεύει και τα ρούχα σας.

Αυτό το Καλοκαίρι, λοιπόν, εγώ αποφάσισα να μη ζήσω ξανά των «εφιάλτη» των λεκέδων και αφού έκανα μια έρευνα αγοράς, ανακάλυψα ότι μια εταιρεία που αγαπώ από τα παιδικά μου χρόνια έκανε την ευχή μου πραγματικότητα.

NIVEA2

Προστασία για όλη την οικογένεια
Ο λόγος για τη NIVEA και τη σειρά Sun Protect & Moisture. Τα νέα και καινοτόμα αυτά προϊόντα της εταιρείας προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, πλήρη προστασία από τον ήλιο και την ίδια ώρα, μπορούν να «σώσουν» τα καλοκαιρινά μας ρούχα!
Η συγκεκριμένη σειρά παρέχει δίνει τη λύση κατά των λεκέδων για όλη την οικογένεια, διαθέτοντας προϊόντα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά σε μεγάλο εύρος SPF, (20 έως και 50+) αλλά και τύπο συσκευασίας (λοσιόν, spray και trigger spray) ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και προτίμηση.

NIVEA3

Προστασία από τον ήλιο και τους λεκέδες
Η αλήθεια είναι ότι οι λεκέδες από το αντηλιακό αποτελούν «πονοκέφαλο» για τις μαμάδες οι οποίες έχουν πολλές υποχρεώσεις μες στη μέρα τους για να βάζουν συνεχώς πλυντήριο. Μια δοκιμή, λοιπόν, στη σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture ίσως τους αλλάξει την καθημερινότητα.
Η παγκόσμια καινοτομία στη σειρά της NIVEA βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση, δίνοντας ουσιαστικά λύση στο «αιώνιο» πρόβλημα των λεκέδων που αφήνει το αντηλιακό στα ρούχα.

NIVEA4

Την ίδια ώρα, όμως, εξασφαλίζουν βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο.

NIVEA5

Φέτος το καλοκαίρι, #SwseTaKalokairina σας και χαρίστε σε όλη την οικογένεια τη φροντίδα που της αξίζει! Χάρη στη νέα καινοτομία του NIVEA Sun, δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία να μην εφαρμόζετε συστηματικά αντηλιακό, ακόμα και εκτός παραλίας!
#SwseTaKalokairina

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved