Διάσημη μαμά δύο βδομάδες μετά τη γέννα: «Καμία ντροπή για την κοιλιά μου»

Ειναι μια περήφανη νέα μαμά και δε διστάζει να το φωνάξει σε όλους.

Διάσημη μαμά δύο βδομάδες μετά τη γέννα: «Καμία ντροπή για την κοιλιά μου»

Καλωσόρισε το πρώτο της παιδάκι πριν δύο βδομάδες, και η πρώτη ανάρτηση με τη φωτογραφία της μετά τον τοκετό κοιλιάς της, ήδη κάνει τον γύρο των social media.

Δεκαεπτά μέρες μετά τον τοκετό η 33χρονη αθλήτρια πάλης αποφάσισε να ανακοινώσει δημόσια πως δε νιώθει καθόλου άσχημα για το σώμα που απέκτησε, αντιθέτως είναι πολύ περήφανη για αυτό.

Πόσταρε λοιπόν τη φωτογραφία της και έγραψε ''μηδενική ντροπή για την κοιλιά μου. Ειμαι περήφανη για τις ραγάδες που απέκτησα και τα παραπάνω κιλά που θα χάσω με τη γυμναστική που ήδη ξεκίνησα''.

4

Επίσης πρόσθεσε: "Θα επιστρέψω στο σώμα που είχα, θα είναι ένα μακρύ ταξίδι αλλά είμαι έτοιμη".

4

Η Brie Bella καλωσόρισε την κόρη της Birdie Daniels στις 9 Μαϊου, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο και συναθλητή της στην παλη Daniel Bryan.

4

Τότε μάλιστα δημοσίευσαν ένα βιντεάκι από το μαιευτήριο, με το νεογέννητο αγκαλιά, ενώ είχε δηλώσει ότι η γέννηση της κόρης της είναι ό,τι πιο πολύτιμο έζησε ποτέ, και το καλύτερο δώρο στον κόσμο μετά από μία δύσκολη πορεία-εγκυμοσύνη.

Ο εδώ και τρία χρόνια σύζυγός της, είχε σε εκεινο το βιντεακι πει ότι η σύντροφος του είναι μια αληθινή μαχήτρια. Ειχε μία πολύ δύσκολη γέννα, και είναι άξια θαυμασμού.

4
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved