«Η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη υπόθεση», η εξομολόγηση και η φώτο πριν τον τοκετό

Τον Ιανουάριο αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν και τώρα η διάσημη μαμά φωτογραφίζει την κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει.

«Η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη υπόθεση», η εξομολόγηση και η φώτο πριν τον τοκετό

Η γνωστή μέλλουσα μαμά έχει μπει ήδη στον μήνα της και περιμένει καρτερικά να περάσουν οι μέρες για να κρατήσει επιτέλους στην αγκαλιά της το γιο της.



Πριν μερικές εβδομάδες η 25χρονη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, από τη γυμνή φωτογράφηση που έκανε μαζί με τον σύντροφό της σχολιάζοντας για πρώτη φορά: «Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη υπόθεση, τουλάχιστον για εμένα. Ήταν δύσκολο να αποδεχτώ τις ανεξέλεγκτες αλλαγές του σώματός μου, τις ορμόνες, το να νιώθω ναυτία, να νιώθω εξάντληση και να φοβάμαι το άγνωστο κλπ. (Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει ακόμη χειρότερο) αλλά νιώθω ευλογημένη που μπορώ και κουβαλάω ένα παιδί. Η εγκυμοσύνη με έκανε να νιώσω απεριόριστο σεβασμό για τις γυναίκες, για τη δύναμή τους, και τα σώματά τους. Όταν έβγαζα αυτέ τις φωτογραφίες πραγματικά ήθελα να απαθανατιστεί η ομορφιά και η απλότητα που βλέπω εγώ η ίδια στο σώμα μου. Θέλω να μπορώ να κοιτάξω αυτές τις φωτογραφίες στο μέλλον και να θυμηθώ την ομορφιά που είχα. Μπορεί ως γυναίκες να μη νιώθουμε όμορφες τις περισσότερες φορές αλλά δημιουργούμε κάτι πολύ όμορφο και σημαντικό!».



Αν θυμάστε, πριν μερικούς μήνες (Ιανουάριο 2017) το γνωστό ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν. Οι δυο τους σύμφωνα με πηγή από το κοντινό τους οικογενειακό περιβάλλον, διανύουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους. Μάλιστα, αυτή η εγκυμοσύνη, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας πηγής, τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

«Είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι», είχε πει σε συνέντευξή της η Kayla Rae Reid, που συζεί πια με τον Ryan Lochte στο σπίτι του στο L.A. «Όταν αποκτάς παιδί, όλη σου η ζωή αλλάζει με ποικίλους τρόπους. Και οι δύο αναρωτιόμαστε καθημερινά "Τι πρόκειται να γίνει;". Πρόκειται να είναι μια ωραία αλλαγή!».



Το 25χρονο μοντέλο και ο 12 φορές Ολυμπιονίκης αθλητής, αφήνουν πίσω τους το παρελθόν και το σκάνδαλο που έκανε πρωτοσέλιδο τον 32χρονο, κάνοντας μια νέα αρχή μαζί. «Πιστεύω όλοι αξίζουν μία καθαρή αρχή!», είπε ο Lochte και συμπλήρωσε η αρραβωνιαστικιά του, «Κοιτάζει μπροστά στο 2017. Είναι μια νέα αρχή για τα πάντα και ένα νέο κεφάλαιο στο δικό μας βιβλίο. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό που μας επιφυλάσσει το μέλλον. Ο Ryan, είμαι σίγουρη ότι θα γίνει τέλειος μπαμπάς!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved