«Επιτελούς τα καταφέραμε!»-Μετά από 3 χρόνια υπογονιμότητας περιμένουν το πρώτο τους παιδί

«Δεν είμαι συναισθηματικός τύπος, αλλά αυτό το νέο με έκανε να κλαίω σαν μωρό!», είπε ο γνωστός τραγουδιστής αναφερόμενος στην εγκυμοσύνη της συζύγου του και συνέχισε.

«Επιτελούς τα καταφέραμε!»-Μετά από 3 χρόνια υπογονιμότητας περιμένουν το πρώτο τους παιδί

«Μπορεί μπροστά σε άλλους να είμαι ψύχραιμος, αλλά όταν είμαι μόνος και κοιτάζω κάποια από τα υπερηχογραφήματα, δακρύζω!».

Όπως εξηγεί ο ίδιος η εγκυμοσύνη ήταν ένα χαρμόσυνο νέο για τον ίδιο και τη σύζυγό του καθώς οι δυο τους από το 2015 που ήταν παντρεμένοι μέχρι και σήμερα προσπαθούσαν απελπισμένα να κάνουν ένα παιδί.

brantley

«Είχαμε δει αρκετούς ειδικούς υπογονιμότητας και δύο διαφορετικοί γιατροί μου είχαν πει ότι θα ήταν ένα θαύμα να αποκτήσουμε παιδί χωρίς τη βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης!», είπε ο ίδιος στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό περιοδικό People. «Δεν είμαι από αυτούς που τα παρατάνε εύκολα, αλλά ήμουν πολύ, πολύ απογοητευμένος!».

Ο Brantley Gilbert είπε επίσης ότι η σύζυγός του Amber, ήταν διστακτική στην ιδέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης, έτσι για έναν χρόνο προσπαθούσαν χωρίς τη βοήθεια της εξωσωματικής. Και τότε, το Φεβρουάριο, όταν Gilbert ήταν στο δρόμο, η Amber τον εξέπληξε όταν ο ίδιος βρισκόταν στο λεωφορείο του πριν από μια συναυλία στο Λούισβιλ.

finals

«Μου έδωσε ένα κουτί και υπήρχαν τρία τεστ εγκυμοσύνης εκεί και όλα τους ήταν θετικά», λέει ο Gilbert. «Νομίζω ότι τα κοιτούσα για τουλάχιστον δύο λεπτά χωρίς να πω τίποτα, γιατί ήμουν κυριολεκτικά σε κατάσταση σοκ!».

Η πατρότητα, ήρθε μια στιγμή που ο Gilbert, πραγματικά εκτιμά πολύ. «Θέλω να είμαι καλός σύζυγος και πατέρας. Η καρδιά μου είναι γεμάτη!», είπε ο 35χρονος τραγουδιστής.

brantleyd

Η σύζυγός του είναι πρώην δασκάλα και οι δυο τους είναι μαζί αρκετά χρόνια. Όσον αφορά το φύλο του μωρού; Θα μάθουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι, σε ένα πάρτι έκπληξη που θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες από τώρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved