Γνωστό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί- Η ανακοίνωση έγινε ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας

Ο κωμικός ηθοποιός και η σύζυγός του ανακοίνωσαν ανήμερα της γιορτής της Μητέρας ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί! «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα "προσθήκη" στην οικογένειά μας», ήταν το μήνυμα του ζευγαριού στην κοινή ανακοίνωσή του ενώ στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram, ανάρτησε φωτογραφίες και σχόλια γι’ αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός της ζωής του.

Γνωστό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί-  Η ανακοίνωση έγινε ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας

Μάλιστα η μέλλουσα μανούλα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και τον υπέρηχο του μωρού, αποκαλύπτοντας και το φύλο. Όπως έγραψε το μοντέλο Eniko Parrish, θα είναι αγόρι!

babayyyy

«Γιορτάζοντας την Ημέρα της Μητέρας με την όμορφη γυναίκα μου», ήταν το σχόλιο του Kevin Hart στη selfie με τη σύζυγό του. «Γελάμε με το γεγονός ότι τέτοια μέρα του χρόνου θα γιορτάζουμε την πρώτη Ημέρα της Μητέρας, πραγματικά.»

dad

Για την Eniko Parrish, αυτό είναι το πρώτο της παιδί, ενώ για τον κωμικό ηθοποιό Kevin το τρίτο, καθώς έχει άλλα δύο, τον Hendrix Hart, 9 ετών και την Heaven Hart, 12 ετών από την πρώην σύζυγό του, Torrei Hart.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved