Γνωστή μαμά δημοσιεύει την πρώτη φώτο του γιου της μετά από το δάγκωμα του σκύλου

Η γνωστή μαμά ευχαριστεί το Θεό που οι πληγές του γιου της, Kash, «επουλώθηκαν εκπληκτικά», μετά την τρομερή επίθεση που είχε από σκύλο τον Απρίλιο.

Η 38χρονη δημοσίευσε αργά το βράδυ της Τρίτης (9/5) μια φωτογραφία του 4χρονου γιου της, δείχνοντάς μας το πώς είναι το μάτι του μετά την επίθεση του σκύλου. Όπως μπορείτε να δείτε οι πληγές σιγά σιγά επουλώνονται και ο μικρός έχει επιστρέψει στη φυσιολογική του ζωή.



«Ο Kash και όλη η οικογένειά μας, θέλουν να ευχαριστήσουν τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για όλες σας τις προσευχές. Ο Kash αναρρώνει και η όψη του αριστερού ματιού του είναι αρκετά καλή!», έγραψε η Kim Zolciak Biermann, κάτω από τη φωτογραφία και συνέχισε.

«Είμαστε ευγνόμονες και ευλογημένοι. Σε πολύ λίγο χρόνο θα θεραπευθεί εντελώς και κανείς δεν θα θυμάται ότι συνέβη! Ο Kash μου δίδαξε πολλά πράγματα μέσα από αυτή την εμπειρία. Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια απλά φτιάξτα λεμονάδα!», έγραψε στο τέλος συνοδεύοντας το σχόλιό της με μια καρδούλα και τα hastag #IBelieveInAngels #GodIsSoGood

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved