Γνωστή μαμά δημοσιεύει την πρώτη φώτο του γιου της μετά από το δάγκωμα του σκύλου

Η γνωστή μαμά ευχαριστεί το Θεό που οι πληγές του γιου της, Kash, «επουλώθηκαν εκπληκτικά», μετά την τρομερή επίθεση που είχε από σκύλο τον Απρίλιο.

Γνωστή μαμά δημοσιεύει την πρώτη φώτο του γιου της μετά από το δάγκωμα του σκύλου

Η 38χρονη δημοσίευσε αργά το βράδυ της Τρίτης (9/5) μια φωτογραφία του 4χρονου γιου της, δείχνοντάς μας το πώς είναι το μάτι του μετά την επίθεση του σκύλου. Όπως μπορείτε να δείτε οι πληγές σιγά σιγά επουλώνονται και ο μικρός έχει επιστρέψει στη φυσιολογική του ζωή.



«Ο Kash και όλη η οικογένειά μας, θέλουν να ευχαριστήσουν τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για όλες σας τις προσευχές. Ο Kash αναρρώνει και η όψη του αριστερού ματιού του είναι αρκετά καλή!», έγραψε η Kim Zolciak Biermann, κάτω από τη φωτογραφία και συνέχισε.

kim

«Είμαστε ευγνόμονες και ευλογημένοι. Σε πολύ λίγο χρόνο θα θεραπευθεί εντελώς και κανείς δεν θα θυμάται ότι συνέβη! Ο Kash μου δίδαξε πολλά πράγματα μέσα από αυτή την εμπειρία. Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια απλά φτιάξτα λεμονάδα!», έγραψε στο τέλος συνοδεύοντας το σχόλιό της με μια καρδούλα και τα hastag #IBelieveInAngels #GodIsSoGood

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved