Kim Kardashian: Η νέα φωτογραφία του Saint κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και ξετρελαίνει

Ο μικρούλης Saint όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο γλυκούλης!

Kim Kardashian: Η νέα φωτογραφία του Saint κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και ξετρελαίνει

Ο μόλις ενός ετών γιος της Kim Kardashian West και του Kaney West δείχνει υπέροχος στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η μαμά του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Στη φωτογραφία η διάσημη μαμά δεν έγραψε κανένα σχόλιό της -δεν χρειαζόταν άλλωστε- και τη συνόδεψε μόνο με μια μπλε καρδιά. Ο Saint φορούσε λευκό μπλουζάκι και μπλε σορτσάκι.



Αν και η οικογένεια West είχε μια δύσκολη χρονιά, κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να διατηρήσει την οικογενειακή γαλήνη στο σπίτι. Προτεραιότητα των δύο σταρ είναι η υγεία των παιδιών, North 3 και Saint 1.

«Τα παιδιά είναι τόσο μικρά που δεν κατάλαβαν τίποτε από ό,τι συνέβη σε εμάς!», είχε πει το παρελθόν η Kim σε μία από τις συνεντεύξεις της.

Τα τελευταία δύο χρόνια η γνωστή τηλεπερσόνα, διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ενώ στο παρελθόν, δημοσίευε αρκετές φωτογραφίες της μικρούλας North, δεν κάνει και το ίδιο με τον γιο της. Περισσότερες φωτογραφίες που μικρούλη βλέπουμε από τους paparazzi παρά από την ίδια.

Όπως και να έχει, ο μικρούλης είναι κούκλος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved