Πρόταση για μπουφέ με finger food σε παιδικό πάρτι!

Θέλετε να κάνετε παιδικό πάρτι με μπουφέ για μικρούς και μεγάλους καλεσμένους αλλά δεν ξέρετε ούτε τι να περιέχει αυτό το μπουφέ ούτε πώς θα προλάβετε να κάνετε πολλές διαφορετικές γεύσεις όπως απαιτεί μία τέτοια περίσταση.

Πρόταση για μπουφέ με finger food σε παιδικό πάρτι!

Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε γιατί σας έχουμε τη λύση για όλα. Οργανώστε λοιπόν το μπουφέ με τις εξής πιατέλες:

  • Τυροπιτάκια
  • Σπανακοπιτάκια
  • Λουκανοπιτάκια (Εναλλακτικά, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, μπορείτε να κάνετε λουκανικάκια με μπέικον)
  • Καναπεδάκια με σολομό
  • Μπόμπες με διάφορες γεύσεις
  • Μπουκίτσες κοτόπουλου
  • Μπουκίτσες από τυρί
  • κεφτεδάκια που θα φτιάξετε μικρότερα απ' ό,τι συνήθως

Αυτά αρκούν για έναν αρκετά όμορφο και χορταστικό μπουφέ. Τώρα το θέμα είναι πώς θα φτιαχτούν όλα τα παραπάνω στον λίγο χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας.

Μπορείτε να αγοράσετε κατεψυγμένα τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια και μπουκίτσες κοτόπουλου και τυριού. Τυροπιτάκια και σπανακοπιτάκια χρειάζονται μόλις είκοσι λεπτά για να γίνουν από τη στιγμή που θα τα βάλετε να ψηθούν στον φούρνο σας. Τα υπόλοιπα, δηλαδή οι μπουκιές κοτόπουλου και τυριού, χρειάζονται λίγη περισσότερη ώρα προκειμένου να τα τηγανίσετε. Τέλος, οι μπόμπες χρειάζονται λίγη περισσότερη ώρα για τη δημιουργία τους αλλά και αυτές εύκολες είναι αφού ουσιαστικά πρόκειται για τοστ τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο. Όσο για τα καναπεδάκια με σολομό, επισκεφτείτε τη συνταγή μας για να διαπιστώσετε και μόνες σας πόσο εύκολα είναι. Ο συνολικός χρόνος που θα χρειαστείτε για την ετοιμασία του συγκεκριμένου μπουφέ δεν ξεπερνά τις δύο ώρες συνολικά, εφόσον θα έχετε οργανωθεί κατάλληλα, έχοντας ψωνίσει όλα τα απαραίτητα από το σούπερ μάρκετ. Για να κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, καλό θα είναι να προμηθευτείτε ωραία χάρτινα τραπεζομάντηλα και αντίστοιχες χάρτινες πιατέλες αλλά και άλλα διακοσμητικά στα ίδια χρώματα που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς σας φίλους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved