Γνωστός ηθοποιός μπαμπάς για δεύτερη φορά και το νέο κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου

Αυτό και αν είναι έκπληξη. Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα!

Γνωστός ηθοποιός μπαμπάς για δεύτερη φορά και το νέο κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου

Ο 35χρονος σταρ και η σύζυγός τους, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας όπως πρώτο αποκάλυψε E! News.

Το ζευγάρι, εθεάθη στο Beverly Hills την Τετάρτη, όπου οι δυο τους περπατούσαν χέρι χέρι ενώ η κοιλίτσα φαινόταν ελαφρώς φουσκωμένη.

joseph gordonlevitt 435

Ο Joseph Gordon Levitt και η McCauley προσπαθούσαν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό τα νέα της εγκυμοσύνης, όπως ακριβώς έκαναν και με τον γάμο τους τον Δεκέμβριο του 2014. Οι δυο τους υποδέχτηκαν στο κόσμο το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, τον Αύγουστο του 2015, αλλά ακόμη και τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του μικρούλη.

joseph gordon

«Το να είσαι συνέχεια στα φώτα της δημοσιότητας είναι σπουδαίο πράγμα. Μου επιτρέπει να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο, να παίζω σε ταινίες, αλλά είναι μια επιλογή που έκανα!», είχε πει ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του συνεχίζοντας, «Ο γιος μου δεν έχει κάνει αυτή την επιλογή. Δεν χρειάζεται να είναι στα φώτα της δημοσιότητας, και αυτή είναι μια επιλογή που θέλω ο ίδιος να κάνει όταν μεγαλώσει, όταν θα καταλαβαίνει κάποια πράγματα και θα μπορεί να πάρει αυτή την απόφαση για τον εαυτό του. Μέχρι στιγμής, είμαι απλά ένας προστατευτικός μπαμπάς και θέλω να προστατεύσω την ιδιωτικότητά του!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved