Πρώτη φορά μπαμπάς: O G. Clooney ποζάρει με δυο χαριτωμένα φορμάκια που προορίζονται για τα δίδυμα

Ο George Clooney από μέρα σε μέρα, περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δίδυμα μωρά του.

Πρώτη φορά μπαμπάς: O G. Clooney ποζάρει με δυο χαριτωμένα φορμάκια που προορίζονται για τα δίδυμα

Ο σταρ πόζαρε για μια στιγμή στον φίλο του και συνεργάτη Rande Gerber, τη Δευτέρα το απόγευμα, στο οποίο ο Clooney γελάει πονηρά στην κάμερα μαζί με δύο μπουκάλια Casamigos τεκίλα.

didima 2

Τα μπουκάλια τα είχαν τοποθετήσει μέσα σε δυο μικρά φορμάκια που το ένα έγραφε με ροζ γράμματα «Casa» και το άλλο με μπλε γράμματα «Migos». Τα φορμάκια τα έκανε δώρο στο ζευγάρι η Cindy Crawford.

«Όταν στέλνεις στον φίλο σου φορμάκια και νομίζει ότι πρόκειται για διαφήμιση της τεκίλα!», έγραψε ο Gerber κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

didima 3

To αξιολάτρευτο αυτό δώρο, ήρθε ως αποτέλεσμα μετά από σχόλιο του 55χρονου ηθοποιού τον Μάρτιο, όπου αστειευόμενος προωθούσε το φιλμ του «Suburbicon» λέγοντας, «Η γυναίκα μου δεν με αφήνει να ονομάσω τα παιδιά Casa και Amigos. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν μου επιτρέπεται να κάνω!».

didima 1

Αμέσως μετά από αυτή του την «εξομολόγηση», η Cindy Crawford, δημοσίευσε την παρακάνω φωτογραφία γράφοντας στο σύζυγό της Rande Gerber, «Νομίζω ότι βρήκα το τέλειο δώρο για τους Clooneys!.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved