Ο νεογέννητος γιος του γνωστού μπαμπά αμέσως μετά τον τοκετό έκανε χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς

Στις 21 Απριλίου ο γνωστός μπαμπάς και η σύζυγός του, καλωσόρισαν τον γιο τους. Τρεις ημέρες μετά όμως, ο μικρός χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Ο νεογέννητος γιος του γνωστού μπαμπά αμέσως μετά τον τοκετό έκανε χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς

Ο σταρ, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή που παρουσιάζει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ίδιος και η σύζυγός του, αποκαλύπτοντας ότι το χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς του νεογέννητου γιου του, είχε επιτυχία και όλα πήγαν κατ' ευχήν.

«Το όνομά του είναι Billy, με 6 σπρωξίματα ήταν έξω, έδειχνε ένα φυσιολογικό και υγιές μωρό», ξεκίνησε ο 49χρονος να εξηγεί με δάκρυα στα μάτια.

jimmy kimmel 2

Οι δύο γονείς μεταφέρθηκαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου, εκεί όπου βρισκόταν και ο μεγαλύτερος γιος τους, Jane, για να γνωρίσει τον νεογέννητο αδερφούλη του. Τρεις ώρες μετά τη γέννηση του μικρούλη όμως, η νοσοκόμα παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Billy.

«Η γυναίκα μου ήταν στο κρεβάτι και ξεκουραζόταν, μια νοσοκόμα στο Cedars-Sinai, ακροάστηκε την καρδιά του και άκουσε ένα μουρμούρισμα στην καρδιά του και παρατήρησε ότι ήταν λίγο μοβ, κάτι που δεν είναι σύνηθες», είπε ο Jimmy Kimmel και συνέχισε, «Οι νοσοκόμες, πίστευαν ότι δεν λαμβάνει αρκετό οξυγόνο το αίμα του, η καρδιά του ή οι πνεύμονές του... Ήταν απλά το πιο τρομακτικό πράγμα, η γυναίκα μου προσπαθούσε να αναρρώσει στο δωμάτιό της και δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε!».

jimmy kimmel 3

Ο καρδιοχειρουργός του Billy εξήγησε στον Kimmel και τη McNearney ότι ο γιος τους γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και ότι υπήρχε μια « τρύπα στον τοίχο της αριστερής και δεξιάς πλευράς της καρδιάς του!»

Τη Δευτέρα το πρωί, ο Billy υποβλήθηκε με επιτυχία σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς. «Θα χρειαστεί να κάνει ακόμη μία χειρουργική επέμβαση σε 3-6 μήνες,» είπε ο παρουσιαστής ενώ αποκάλυψε ότι ο Billy θα χρειαστεί να κάνει και μία τρίτη «χειρουργική επέμβαση που δεν μπορούν να αποφύγουν, όταν θα είναι σε μεγαλύτερη ηλικία!».

«Το καημένο μου το αγόρι, όχι μόνο δεν έχει μια καλή καρδιά, αλλά πήρε και το πρόσωπό μου», είπε ο Jimmy Kimmel αστειευόμενος.

Έξι ημέρες μετά τη γέννησή του, ο νεογέννητος μικρούλης ήταν σε θέση να φύγει από το νοσοκομείο του Λος Άντζελες και να επιστρέψει στο σπίτι. Ο ίδιος στο τέλος της εξομολόγησής του ευχαρίστησε τους φίλους και την οικογένειά του, που στάθηκαν στο πλευρό του, ακόμη και τον Matt Damon: «Όλοι μου οι φίλοι ήταν κοντά μου 100%. Ακόμη και άνθρωποι που δεν πιστεύουν στο Θεό, προσευχόντουσαν για εμάς... και μισώ που θα το πω αυτό, αλλά ακόμη και το "τέρας" ο Matt Damon, έστειλε λουλούδια!».

jimmy kimmel 1

Τα πιο όμορφα λόγια όμως, ο παρουσιαστής τα κράτησε για το τέλος και την όμορφη σύζυγό του: «Περισσότερο από όλους όμως, θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου Molly. Πρώτα από όλα, που με αφήσω να κάνω σεξ μαζί της για πρώτη φορά, αλλά και που ήταν τόσο δυνατή, θετική και γεμάτη αγάπη κατά τη διάρκεια του χειρότερου εφιάλτη που θα μπορούσε να έχει μια νέα μαμά. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο σύντροφο στη ζωή μου και είμαι ευτυχισμένος που αποκτήσαμε αυτό το μωρό μαζί!».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί του στα τέλη Δεκεμβρίου 2016. Ο Kimmel, που έχει ακόμη δυο παιδιά, τον Kevin 23 ετών και την Katie 25 ετών, είχε πει για την πατρότητα ότι είναι κάτι σπουδαίο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved