Eνα απροσδόκητο συμβάν έκανε αυτή τη φωτογράφιση διαφορετική από όλες τις άλλες

Η Natasha απο την Birth Unscripted περνάει πολλές ώρες με την οικογένεια Haggerton, ώρες έντονες, άλλοτε ανυπόφορα θλιβερές και άλλοτε απροσδόκητα χαρούμενες.

Eνα απροσδόκητο συμβάν έκανε αυτή τη φωτογράφιση διαφορετική από όλες τις άλλες

Ηταν εκεί όταν το αγόρι του ζευγαριού γεννήθηκε αλλά δεν επέζησε παρα λίγες ώρες. Ενα χρόνο μετά, η Cindy και ο Jim Bob δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα για ένα μωράκι που θα γεννιόταν και χρειαζόταν ένα σπιτι. Ο ίδιος ο Jim Bob ειχε υιοθετηθεί οπότε ήταν κατευθείαν θετικός στη σκέψη. Το ζευγάρι ειδοποίησε τη Natasha να έρθει στο νοσοκομείο για να αποτυπώσει στην κάμερά της το γεγονός.

"Με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν να πάω, να περιμένω και να ζήσω μαζί τους, φωτογραφίζοντας τις στιγμές, την ώρα που θα πάρουν αυτό το γλυκό αγοράκι που θα ζητάει νέους γονείς" δηλωσε."Δεν το ήξερα εκείνη τη στιγμή, αλλά είχαν κι εκείνοι ανακαλύψει πριν λίγο καιρό ότι θα αποκτούσαν το δικό τους μωρό!"
Οπότε η Natasha θα ήταν μάρτυρας στο τρίτο τους μωρό, ένα χρόνο μετά το δυσάρεστο συμβάν. Το ζευγάρι περίμενε αγοράκι, παρολο που το υπερηχογράφημα αρχικά είχε δείξει κοριτσάκι.

Για να τιμήσουν τον μικρούλη που είχε χάσει τη μάχη, αλλά και να καλωσορίσουν τα δύο αγοράκια στη ζωή τους, το θετό και το βιολογικό τους παιδί, φώναξαν και παλι την Natasha.

Στο εξωτερικό, τα μωρά που έρχονται μετά από τον χαμό ενός άλλου, αποκαλούνται rainbow babies. Μωρά του Ουράνιου Τοξου. Mετά την καταιγίδα, έρχεται το Ουράνιο Τόξο. Ο συμβολισμός είναι αρκετά ευθύς. Μετά την καταιγίδα, τη θλίψη, τη στεναχώρια ενός χαμού, βγαίνει κάτι καλό, χρωματιστό, ελπιδοφόρο. Ετσι και τα μωρά που έρχονται μετά απο ενα μωράκι που έχει χαθεί, για κάθε δυνατό λογο, δίνουν και πάλι χαρά μετά την ανυπόφορη θλίψη που έχει προηγηθεί.

"Θέλαμε να κάνουμε κάτι που θα έδενε τα τρία παιδιά. Ετσι κάναμε το ουράνιο τόξο με τα δύο αγόρια μας, και μία πεταλούδα από πάνω τους για να συμβολίζει το αδελφάκι τους που είχε γεννηθεί και φύγει νωρίς" δήλωσαν οι γονείς, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν ένα ενθύμιο της θλιψης που πέρασαν και της ευτυχίας που τους περιμένει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved