Πέντε διάσημες αποκαλύπτουν, τι δεν τους άρεσε στην εγκυμοσύνη τους

Η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία μοναδική και αξέχαστη για όλους όσους τη ζήσουν. Και ενώ μερικές γυναίκες απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στην εγκυμοσύνη τους, ναι ακόμη και τις λιγούρες και τις αναγούλες, τις ζαλάδες, τους εμετούς κ.λ.π., κάποιες άλλες δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένες με τα συμπτώματα που συνοδεύουν τους 9 μήνες αγωνίας και ανυπομονησίας.

Πέντε διάσημες αποκαλύπτουν, τι δεν τους άρεσε στην εγκυμοσύνη τους

Σκεφτείτε το λίγο. Οι μέλλουσες μαμάδες έχουν περάσει από μια πλήρη ψυχική και σωματική αλλαγή που επηρεάζει κάθε γυναίκα με διάφορους τρόπους, είτε είναι διάσημες είτε όχι. Εξάλλου ο ψυχολογικός παράγοντας δεν κάνει διακρίσεις.

Και εκεί που εσείς απολαμβάνετε το μωράκι σας που γεννήθηκε κάποια διάσημη μαμά, δεν μπορεί ούτε να το αγκαλιάσει γιατί περνά επιλόχειο κατάθλιψη. Ποιες όμως, είναι αυτές οι διάσημες μαμάδες που δεν απόλαυσαν τόσο όσο θα ήθελαν την εγκυμοσύνη τους;

#1 Κim Kardashian West

kim kardashian 2000


Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι η Kim, δεν απόλαυσε την εγκυμοσύνη της. Η ίδια το εκμυστηρεύτηκε στην προσωπική της ιστοσελίδα και σε ένα ποστ που είχε τίτλο: «Πώς πραγματικά ένιωσα όταν ήμουν έγκυος!». Όπως ανέφερε, «Δεν απόλαυσα ούτε μια στιγμή από τους μήνες εγκυμοσύνης μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι άλλες γυναίκες το απολαμβάνουν!».

#2 Kelly Clarkson

kelly clarkson


Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε μία «τρομερή» εμπειρία. «Τίποτε δεν είναι όμορφο και τίποτε δεν είναι μαγικό. Όπως και να έχει, κάθε μέρα θα υπενθυμίζω στα παιδιά μου, το τι έχω κάνει για εκείνα!», είπε και για τις δυο εγκυμοσύνες της.

#3 Anna Faris

Anna Faris


Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε και εκείνη για την «άσχημη» εμπειρία της εγκυμοσύνης. «Δεν μου άρεσε η εγκυμοσύνη... Βαριόμουνα. Δεν μπορούσα να βολευτώ τις περισσότερες φορές και ο Jack ήρθε νωρίτερα στη ζωή μας. Ήρθε δύο μήνες νωρίτερα, οπότε άνηκα στην κατηγορία υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη!»

#4 Hilary Duff

Hilary Duff


Η Hilary Duff, μπορεί να μην είχε δύσκολη εγκυμοσύνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η μαμά δεν έχει παράπονα. «Ένα κομμάτι μου δεν είναι σαν εκείνων των γυναικών που τους αρέσει να είναι έγκυες. Αγαπώ το μωρό μου και μου λείπει εκείνη η αίσθηση, όταν με κλοτσούσε, αλλά δεν ήμουν και τόσο έτοιμη να μείνω έγκυος εκείνη τη στιγμή!».

#5 Christina Applegate

christina applegate


Όλοι ξέρουμε το τι μπορούν να κάνουν οι ορμόνες πριν και μετά την εγκυμοσύνη και η Christina το διεπίστωσε από πρώτο χέρι. «Κάνεις ένα βήμα πίσω από τον εαυτό σου και παρακολουθείς το τέρας που βρίσκεται μπροστά σου. Θες να το σταματήσεις αλλά στην πραγματικότητα είναι αστείο που το παρακολουθείς...».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved