Ψείρες: Σπάστε το ταμπού και απαλλάξτε το παιδί σας με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Η πλειοψηφία των παιδιών ηλικίας 3 – 12 ετών θα προσβληθεί τουλάχιστον μια φορά από ψείρες στο τριχωτό της κεφαλής. Ο μύθος ότι η κακή υγιεινή είναι υπεύθυνη για το φαινόμενο της φθειρίασης, έχει αναγάγει το πρόβλημα αυτό σε πραγματικό ταμπού για γονείς και παιδιά.

Ψείρες: Σπάστε το ταμπού και απαλλάξτε το παιδί σας με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα παιδιά να καλούνται να μείνουν σπίτι, χάνοντας πολύτιμες διδακτικές ώρες, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα. Και εδώ ξεκινά ο εφιάλτης των γονιών: Τα συνήθη αντιφθειρικά προϊόντα που είναι διαθέσιμα στα ράφια των φαρμακείων και των σούπερ μάρκετ αποδεικνύονται αδύναμα να αντιμετωπίσουν οριστικά και άμεσα τις ψείρες και τις κόνιδες στα παιδικά κεφαλάκια. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι τα παιδιά προσβάλλονται ξανά και ξανά, μένοντας πίσω στις εκπαιδευτικές, αθλητικές και κοινωνικές τους δραστηριότητες, ενώ συχνά και οι γονείς και οι φροντιστές των παιδιών βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να προσβάλλονται και αυτοί με τη σειρά τους από ψείρες.

DSC 87

Ωστόσο, τα νέα είναι ενθαρρυντικά! Τι θα λέγατε αν σε μόλις 60 λεπτά της ώρας το πρόβλημα της φθειρίασης γινόταν παρελθόν μια για πάντα με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς τα συνήθη χημικά και παρασιτοκτόνα που, αποδεδειγμένα, είναι επιβλαβή για την υγεία των παιδιών; Η κλινική Lice Clinics στην καρδιά της Αθήνας () φέρνει επανάσταση στην διάγνωση και τη θεραπεία της φθειρίασης σε παιδιά και ενήλικες, χάρη στην εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας (FDA) και τον Ε.Ο.Φ συσκευή AirAllé που διοχετεύει θερμό αέρα αφυδατώνοντας και εξαλείφοντας σε μία μόνο επίσκεψη τις ψείρες και τις κόνιδες.

Η απόλυτα ασφαλής θεραπεία, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Γιούτα, ολοκληρώνεται με την απομάκρυνση των ψειρών και των αυγών τους από τα μαλλιά, απαλλάσσοντας οριστικά το παιδί από το ανυπόφορο αίσθημα κνησμού που συνοδεύει την φθειρίαση.

*Η θεραπεία είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 4 ετών και μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια και επιτυχία όλο τον χρόνο

Lice Clinics
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 110
Τηλ. 213 010 2848
info@liceclinics.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved