Ο νέος -και χωρισμένος- μπαμπάς ταϊζει τον μικρούλη του στο πάρκο

Μόλις χθες είδαμε το πρόσωπο του μικρού.

Ο νέος -και χωρισμένος- μπαμπάς ταϊζει τον μικρούλη του στο πάρκο

Η μαμά του, αποφάσισε τρεις μήνες μετά τη γέννησή του να μας αποκαλύψει το προσωπάκι του.

Ο 42χρονος δισεκατομμυριούχος που παντρεύτηκε την 50χρονη πρώην σύζυγό του το 2012, χώρισε μαζί της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους.

Ο νεος μπαμπάς απόλαυσε την ηλιόλουστη μέρα σε πάρκο της περιοχής Belgravia με τον γιο του. Την Παρασκευή είχε γράψει στο website του ένα μήνυμα στι τη μητέρα του γιου του, δηλώνοντας πόσο την αγαπάει και ευχαριστώντας της για τη θεϊκή της αγάπη.

7

Ο πρώην σύντροφος της Janet Jackson, Wissam Al Mana, εθεάθη με τον μικρό Eissa σε πάρκο του Λονδίνου χθες το απόγευμα, λίγες ώρες μετά τη δημόσια ένδειξη αγάπη του στην Jackson.

7

Στις φωτογραφίες τάιζε τον μικρό με μπιμπερό, έπαιζε μαζί του και τον αγκάλιαζε.

7

Στο σημείωμα στη πρώην σύζυγό του έγραφε μεταξύ άλλων: "Στο πιο όμορφο πλάσμα στον κόσμο, ευχαριστώ για την θεϊκή σου αγάπη, την αιώνια στήριξή σου και γιατί είσαι η καλύτερη μου φίλη. Σ' αγαπώ τόσο πολύ, θα είμαστε μαζί Αιώνια".

7
7

Μόλις χθες η Janet Jackson είχε μοιραστεί με τους followers της, την πρώτη φωτογραφία του γιου της.

7

Οσο για τον χωρισμό του ζευγαριού, οι φήμες λένε ότι οι αιτίες είναι οι πολιτισμικές τους διαφορές. Ο Wissam ήθελε την Janet πιο κοντά στις μουσουλμάνικες παραδόσεις, ενώ εκείνη ήδη δεν ένιωθε ελευθερία και της έλειπαν οι δικοί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved