Irina Shayk-Bradley Cooper: To όνομα και το φύλο του μωρού έγιναν γνωστά-Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Επτασφράγιστο μυστικό μέχρι χθες ήταν το φύλο και το όνομα του παιδιού. Το ίδιο βέβαια και η γέννηση του παιδιού τους, που έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Irina Shayk-Bradley Cooper: To όνομα και το φύλο του μωρού έγιναν γνωστά-Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Οι διάσημοι γονείς κατάφεραν δύο εβδομάδες να κρατήσουν κρυφή τόσο τη γέννηση όσο και το φύλο και το όνομα του παιδιού που γεννήθηκε.

O Bradley Cooper και η Irina Shayk, υποδέχτηκαν στον κόσμο πριν δύο εβδομάδες το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πρώτο την είδηση με το φύλο και το όνομα του παιδιού δημοσίευσε το Eonline.com.

61f2cf12d7361296789bef06b316fae0 L

Οι δύο τους καλωσόρισαν ένα μικρό κορίτσι που το ονόμασαν Lea de Seine Shayk Cooper.

«Και οι δύο είναι τρομερά ενθουσιασμένοι και αισθάνονται ευλογημένοι!», είπε πηγή στο eonline.com. Η εγκυμοσύνη έγινε γνωστή τον Νοέμβριο 2016 όταν το 31 έτους μοντέλο εμφανίστηκε στο Fashion Show της Victoria Secret. Η ίδια σε κάθε εμφάνισή της, προσπαθούσε να κρύψει σχολαστικά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και κανείς δεν γνώριζε ακριβώς το τρίμηνο το οποίο βρισκόταν.

bradley

Το Ε! επίσης έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από τη πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού με τη νεογέννητη μικρούλα από τη μέρα που τα νέα της γέννησης έγιναν γνωστά. Η οικογένεια των τριών, εθεάθη στην παραλία Venice Beach, Calif. το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και σταμάτησαν για να απολαύσουν παγωτό στο Jeni's Ice Cream Shop.

irina
irinad

Ο 42χρονος ηθοποιός και το 31χρονο μοντέλο είναι μαζί από τον Μάιο του 2015. Μαζί γιόρτασαν την εγκυμοσύνη με ένα υπέροχο baby shower τον προηγούμενο μήνα. «Ο Cooper ήταν συνέχεια με τη μητέρα του και διαβεβαιωνόταν ότι όλα ήταν τέλεια!», είπε πηγή στο E!.

Και καθώς οι δυο τους υποδέχτηκαν ένα μικρό κορίτσι, σκέφτονται να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένειά τους. «O Bradley και η Irina, αγαπιούνται τόσο πολύ και αυτό δεν θα είναι το πρώτο τους παιδί-θέλουν να κάνουν κι άλλο! Και οι δύο οικογένειες, είναι τρομερά ενθουσιασμένες!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved