To πασίγνωστο μοντέλο κυκλοφορεί με το εκπληκτικότερο παλτό που είδαμε ποτέ σε έγκυο!

Περιμένει το πρώτο της παιδί στα 29 της χρόνια.

To πασίγνωστο μοντέλο κυκλοφορεί με το εκπληκτικότερο παλτό που είδαμε ποτέ σε έγκυο!

Η ξανθιά καλλονή, έφευγε από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει στη Νέα Υόρκη και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το παλτό που επέλεξε να βάλει για να καλύψει την κοιλίτσα της.

Με ένα κατάμαυρο σύνολο και το πολύχρωμο παλτό, περπατούσε για να φτάσει στο business meeting της και τα φλας άστραφταν ασταμάτητα.

Ειναι πάντα ντυμένη σαν μόλις να έχει κατέβει από την πασαρέλα, αλλά αυτή τη φορά το κασμιρ παλτό της, από τον Οίκο Chloé ήταν πραγματικά απίθανο. Με τα μαύρα ρούχα και τις μπότες της, ήταν πραγματικά μια αξιοζήλευτη μέλλουσα μαμά.

Πολλοί φασιονίστες έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ως το απόλυτο λουκ εγκυμοσύνης!

4

Το μωρό που θα έρθει είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Jason Statham.

4

Η Rosie Huntington-Whiteley, με φυσικό λουκ, ελαφρύ μακιγιάζ και λυτά τα μαλλιά της, κουβαλούσε το μεσημεριανό της στο ένα χέρι και την καφέ τσάντα της στο άλλο, πηγαίνοντας για το αυτοκίνητό της.

4

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Φεβρουάριο αλλά δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο του μωρού. Είχε φορέσει ένα μπικίνι και είχε γράψει στους 7.1 εκ. followers πως με ευτυχία ανακοινώνει ότι με τον Jason θα γίνουν γονείς.

3EC02FE700000578 4362060 Stunning The pair had confirmed their happy news by sharing a bi a 192 1490817886602

Οι δυο τους βγαίνουν από το 2010, ενώ αρραβωνιάστηκαν έξι χρόνια μετά, με μία πρόταση που συνοδεύτηκε από ένα δαχτυλιδι 243.000 λιρών.

4
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved