Κάπως έτσι χτίζονται οι αναμνήσεις των παιδιών!

Σε μερικές μέρες κλείνουν τα σχολεία και η κόρη μου περιμένει πώς και πώς να ξεχυθούμε στους δρόμους για να κάνουμε τα ψώνια μας και να περάσουμε μερικές στιγμές μαζί. Βλέπετε «χτίζω» αναμνήσεις και το κορίτσι μου θέλω να έχει τις ωραιότερες παιδικές αναμνήσεις από εμένα, τον μπαμπά της αλλά και τις γιορτές.

Κάπως έτσι χτίζονται οι αναμνήσεις των παιδιών!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Αγαπημένος μου και αγαπημένος της προορισμός δεν είναι άλλος από το AVENUE. Εγώ αγαπώ το AVENUE γιατί βρίσκω ρούχα και καλλυντικά για εμένα, ρούχα για το παιδί μου, (πραγματικά επισκεφθείτε το κατάστημα Original Marines, καταπληκτικές τιμές, υπέροχα παιδικά ρούχα), και κάνω τα ψώνια στο σούπερ Μάρκετ. Και όχι οποιοδήποτε σούπερ Μάρκετ αλλά στο ολοκαίνουργιο Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

avenue 2

Όσο για την κόρη μου, εκτός από τα ρούχα, τα παιχνίδια και τα παγωτά, απολαμβάνει και το παιχνίδι στα τραμπολίνα και τα φουσκωτά που έχει ο παιδότοπος Volta Fun. (Αλήθεια ξέρετε ότι μπορείτε να διοργανώσετε και το παιδικό σας πάρτι εκεί;).

avenue 1

Το περασμένο Σάββατο που βρεθήκαμε εκεί ανακάλυψα ότι από τις 8 έως τις 15 Απριλίου θα υπάρχει ειδικός διαμορφωμένος χώρος για ατελείωτο παιχνίδι. Το AVENUE μετατρέπεται σε Bunnyland και προσκαλεί τα παιδιά να διαβούν την Πύλη της Λαγουδοχώρας για να μπουν στο γεμάτο φαντασία, κέφι και μεράκι, σκηνικό για να διασκεδάσουν. Θα ακούσουν την ιστορία πώς έχασε ο λαγός M-Easter Bunny τα αυγά, θα μεταμορφωθούν σε αυγοκυνηγούς για να τα βρουν, θα παίξουν αυγογκόλφ, θα κάνουν Πασχαλινές κατασκευές και θα περάσουν αξέχαστα! Κάθε ημέρα ως και το Μεγάλο Σάββατο.

avenue 4

Και επειδή το AVENUE αγαπάει τη Φύση και σκέφτεται όλα τα παιδιά που δεν έχουν σχολείο μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα, τα προσκαλεί στο αγαπημένο τους Εμπορικό Κέντρο γιατί κάθε απόγευμα θα έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε Μικρούς Κηπουρούς και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Θα καλωσορίσουν την Άνοιξη, με ιστορίες, μύθους και παραμύθια. Θα γνωρίσουν τα Ανοιξιάτικα λουλούδια μέσα από ιστορίες που έχουν ως δίδαγμα την φιλία, την συνεργασία, την διαφορετικότητα που μας κάνει όλους ξεχωριστούς αλλά και την αγάπη προς το περιβάλλον. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 22 Απριλίου όπου μαζί με τη Greenpeace θα γιορτάσουν την Ημέρα της Γης. Μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τις πρακτικές της Βιώσιμης Γεωργίας και θα μάθουν να καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά στον κήπο ή στο μπαλκόνι!

avenue 3

Χμμμ! Για να σκεφτώ ξεχνώ κάτι άλλο; Μα φυσικά το Mama & Kid Book Festival, μας πώς είναι δυνατόν να ξεχάσω κάτι τέτοιο; Το Mama & Kid mini Book Festival βρίσκεται στη Μικρή Πλατεία του AVENUE. Μέσα σε ένα ηλιόλουστο χώρο γεμάτο πεταλούδες, μπορείτε να διαλέξετε το βιβλίο σας και αν θέλετε, να καθίσετε και να το διαβάσετε εκεί, πίνοντας τον καφέ σας ή απολαμβάνοντας το σνακ σας! Θα βρείτε βιβλία που απευθύνονται στη μαμά και στο παιδί. Υπέροχα παραμύθια, βιβλία με κατασκευές και επιτραπέζια παιχνίδια για τα παιδιά, βιβλία ψυχολογίας και ανατροφής για τους γονείς, βιβλία υγιεινής διατροφής και συμβουλές well being για όλους! Βρείτε το βιβλίο που σας ενδιαφέρει κι αν ψάχνετε κάποιο άλλο, απλά ζητήστε το και θα σας το φέρουν στις καλύτερες πάντα τιμές.

avenue er1

Κάπου εκεί, σίγουρα θα βρείτε και εμένα με την κόρη μου. Λατρεύω τα βιβλία, λατρεύω τον καφέ και φυσικά λατρεύω την παρέα της κόρης μου. Τι καλύτερο από μια ανάμνηση με τη μαμά στο εμπορικό; Εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό και δημιουργήστε αναμνήσεις στα παιδιά σας, που θα θυμούνται για μια ζωή.

Καλό Πάσχα και καλές αγορές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved