7 διάσημες που έμειναν ξανά έγκυες αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Αυτό και αν ήταν νέο!

7 διάσημες που έμειναν ξανά έγκυες αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού
bar eikona 1

Η Bar Rafaeli, 7 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Liv τον Αύγουστο του 2016, ανακοίνωσε στο Instagram τον Μάρτιο του 2017, ότι πρόκειται να γίνει ξανά μαμά. «Κάτι ετοιμάζεται...», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία που την έδειχνε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

hilaria eikona dyo

14 μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της από τον σύζυγό της Alec Baldwin, η Hilaria γέννησε το τρίτο παιδί της οικογένειας, τον γιο τους Leonardo τον Σεπτέμβριο του 2016. To ζευγάρι έχει ακόμη δυο παιδιά μαζί, την Carmen 3 ετών και τον Rafael 1 έτους.

tyler eikona 3

Τον Ιούλιο του 2016 η Liv Tyler, υποδέχτηκε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και το δεύτερο από τον σύζυγό της David Gardner, τη μικρούλα Lula Rose. Η μικρούλα που τώρα πια είναι 9 μηνών, ήρθε 17 μήνες μετά τη γέννηση του αδερφού της, Sailor Gene, που τώρα πια είναι δύο ετών.

megan eikona 4

Και ενώ η Megan Fox και ο σύζυγός της Brian Austin Green ήταν ένα βήμα πριν το διαζύγιο, η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη. Το νεότερο μέλος της οικογένειάς της ήρθε σχεδόν 4 χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Τα δυο πρώτα παιδιά της έχουν κάτι λιγότερο από έναν χρόνο διαφορά. O Noah είναι 4 ετών και ο Bodhi 3ων!

jessica eikona 5

7 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Maxwell το 2012, που τώρα πια είναι 4 ετών, ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, περιμένουν ακόμη ένα παιδί, τον γιο τους Ace, που τώρα είναι 3 ετών. «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, σοκαρίστηκα», είχε πει η Jessica Simpson, όταν έμαθε το νέο.

kim eikona 6

Ο James Van Der Beek και η σύζυγός του, Kimberly, έχουν 4 παιδιά και όλα έχουν γεννηθεί σχεδόν το ένα μετά το άλλο. Τον Μάρτιο του 2016, το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του. Η 6χρονη Οlivia, o 5χρονος Joshua και η 3ων ετών Annabel, ενθουσιάστηκαν με τη μικρή Emilia.

naomi eikona 7

H Naomi Watts, πριν χωρίσει από τον σύζυγό της Liev, απέκτησε δύο γιους, τον Sasha 9 ετών και τον Kai 8 ετών, που έχουν μόνο μισό χρόνο διαφορά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved