Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και ανακοίνωσε το όνομα του νεογέννητου!

Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και μερικές μέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς στην αγκαλιά του κρατά τον δεύτερο γιο του.

Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και ανακοίνωσε το όνομα του νεογέννητου!

Πριν από 21 μήνες, ο ίδιος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και έκτοτε η ζωή του άλλαξε ριζικά. Τώρα όμως, το σπίτι του υποδέχτηκε και το 4ο μέλος της οικογένειας, που σύμφωνα με πηγές από το κοντινό του περιβάλλον του μοιάζει εκπληκτικά.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό People.com , o Benedict Cumberbatch και η σύζυγός του Sophie, που άλλαξε το επίθετό της από Hunter σε Cumberbatch, γέννησε το δεύτερο παιδί της την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

benedict

Η εγκυμοσύνη δεν είχε ανακοινωθεί ποτέ επίσημα. Οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι η σύζυγος του 40χρονου ηθοποιού είναι έγκυος, όταν την είδαν με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Benedict, στο Los Angeles, Doctor Strange.

H εφημερίδα Mail on Sunday, ήταν η πρώτη που αποκάλυψε το νέο.

bene

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς Sherlock, διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Το ίδιο συνέβη και στη γέννηση του πρώτου του γιου. Την πρώτη φορά, δεν είχε ανακοινώσει ούτε το όνομα του γιου του. Αυτή τη φορά όμως αποκάλυψαν ότι το όνομα του μικρού θα είναι Hal Auden Cumberbatch. Το οικογενειακό του περιβάλλον ζητά από τα μέσα να σεβαστούν την επιθυμία του, να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσο ο ίδιος με τη σύζυγό του όσο και τα παιδιά του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved