Christmas kids festival για μικρούς μάγειρες!

Ο Executive Chef Κυριάκος Μελάς, ιδρυτής του Kid's Cooking Club, της πρώτης Σχολής Μαγειρικής για Παιδιά στην Ελλάδα, στηρίζει με ιδιαίτερη χαρά το Christmas kids festival με εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής, πρωτοτυπώντας με τις μοναδικές συνταγές του, συνδυάζοντας την υπέρτατη χαρά με τη γνώση «τρώμε σωστά - τρώμε υγιεινά».

Christmas kids festival για μικρούς μάγειρες!

Φαντασία, κέφι, μυρωδιές και αρώματα συναντούν το εκπαιδευτικό σύστημα της έμμεσης εμψύχωσης και τους εκπαιδευτές – Chef, ώστε τα παιδιά να μάθουν μαγειρεύουν εξ' ολοκλήρου μόνα τους, πετυχαίνοντας την απόλυτη αυτοπεποίθηση και τις μαγειρικές τους προσδοκίες.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής κατά τη διάρκεια του Christmas kids festival, θα γευτούν πρωτόγνωρα υλικά, θα εντάξουν στη ζωή τους τη σωστή θρέψη, θα διακοσμήσουν όπως ονειρεύονται, θα μεταμορφωθούν σε chef μέσα από τις βασικές τεχνικές, μα πάνω από όλα θα βουτηχτούν σε μια λαχταριστή διασκέδαση.

Το Kids Cooking Club είναι ένα πραγματικά μοναδικό εργαστήριο, το οποίο εξελίχτηκε στην πρώτη Σχολή Μαγειρικής Τέχνης για παιδιά στην Ελλάδα από το 2006 και πλέον στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Σε αυτό, μέσα απ' τον κόσμο της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης, τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται, να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, αλλά το σημαντικότερο αποκτούν γαστριμαργική παιδεία.

Τα προϊόντα SANITAS, καθημερινός βοηθός στις αλμυρές αλλά και γλυκές δημιουργίες μεγάλων και μικρών, θα υποστηρίξουν τα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής του Kid's Cooking Club στο Christmas kids festival.

Περισσότερα για το Kid's Cooking Club στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kidscookingclub.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved