Η κόρη γνωστού Έλληνα τραγουδιστή έγινε 10 μηνών και αυτές είναι 10 από τις ωραιότερες φωτογραφίες της

Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή έγινε 10 μηνών και η σύζυγός του δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να το γιορτάσει.

Η κόρη γνωστού Έλληνα τραγουδιστή έγινε 10 μηνών και αυτές είναι 10 από τις ωραιότερες φωτογραφίες της
katerina vardi

«Είμαι κλασικός χαζομπαμπάς. Το κοριτσάκι μου, το οποίο θα βαφτίσουμε, πρώτα ο Θεός, το καλοκαίρι, και θα του δώσουμε το όνομα Κατερίνα, με έχει φέρει πολύ κοντά στον μαγικό κόσμο των παιδιών. Ήδη εύχομαι και ελπίζω να τη βάλω στον κόσμο της μουσικής και να ακολουθήσει τα χνάρια του παππού της και τα δικά μου. Αν έχει το ταλέντο και τη θέληση να δουλέψει πολύ και με πάθος, η ζωή της, μέσω της μουσικής, θα είναι πάντα γεμάτη και πολύ διαφορετική!», είχε πει σε συνέντευξή του πριν μερικούς μήνες στην εφημερίδα Espresso.

giannis vardis natassa skafida

Ο Γιάννης Βαρδής είναι ενθουσιασμένος με τη μικρή, το ίδιο όμως ισχύει και για τη Νατάσα Σκαφίδα, που καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της μικρής στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η μητρότητα είναι ένας μαγικός κόσμος και η νεαρή μαμά το ανακαλύπτει μέρα με τη μέρα, αυτό φαίνεται τουλάχιστον μέσα από τις πολύ όμορφες φωτογραφίες της μικρής, που σε λίγο καιρό θα φωνάζουν όλοι και επίσημα «Κατερίνα».

Παρακάτω θα δείτε 10 από τις ωραιότερες φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε μέσα από τον λογαριασμό της.

#1

katerina vardi1


#2

katerina vardi2


#3

katerina vardi3


#4

katerina vardi4


#5

katerina vardi5


#6

katerina vardi6


#7

katerina vardi7


#8

katerina vardi8


#9

katerina vardi9


#10

katerina vardi10
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved