Γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφίζεται topless και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

H γνωστή τραγουδίστρια πιο λαμπερή από ποτέ φωτογραφίζεται για το περιοδικό BAZAAR και ανεβάζει τον πήχη ψηλά, στις φωτογραφίες εγκυμοσύνης.

Γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφίζεται topless και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η 31 έτους μέλλουσα μανούλα, που περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύζυγό της, πρόσφατα πόζαρε topless αποκαλύπτοντας το κορμί της λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

ciara mothersblog 2

Στο άρθρο του περιοδικού, η ευτυχισμένη τραγουδίστρια, μιλάει για τα δύο «μωρά» που περιμένει. Το παιδί της και το νέο album που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Σε κάποιες φωτογραφίες εμφανίζεται μόνη και σε κάποιες άλλες κρατά στην αγκαλιά της τον 2 1/2 ετών γιο της, Future Zahir, που έχει από προηγούμενη σχέση. Όπως εξηγεί, ο μικρός είναι έτοιμος να γίνει ο «μεγάλος» αδερφός και ανυπομονεί για την άφιξη του νέου μέλους.

ciara mothersblog 3

«Κάθε φορά με πλησιάζει, ανεβάζει την μπλούζα μου και λέει "Θέλω να δω το μωρό", και όταν το κάνει μιλάει στην κοιλιά μου, "Γεια σου μωρό. Τι κάνεις μωράκι μου; Σε αγαπάω μωρό. Εντάξει, θα σου μιλήσω αργότερα μωράκι, γεια σου!", και αφού χαιρετήσει φιλάει την κοιλιά μου και κατεβάζει ξανά την μπλούζα μου!», είπε η Ciara όλο ενθουσιασμό.

Η πιο όμορφη φωτογραφία ωστόσο και αυτή που έχει συζητηθεί πολύ, είναι η φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά τον μικρό γιο της στην αγκαλιά της και τα χέρια του άνδρα της να κρατούν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

ciara mothersblog 1

Η Ciara έχει την πλήρη υποστήριξη του συζύγου της Wilson, ο οποίος της έχει αλλάξει όπως λέει και η ίδια στην κυριολεξία τη ζωή.

«Αν κάποιος δεν σε υποστηρίζει και δεν καταλαβαίνει τα όνειρά σου, είτε είναι σύντροφός σου, είτε φίλος, είτε απλά γνωστός, τότε πρέπει να προχωράς μπροστά και να τον βγάζεις από τη ζωή σου. Αν οι άνθρωποι δεν προσπαθούν να σου φτιάξουν τη διάθεση, ακόμη και αν είσαι ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο, κάποια στιγμή θα πρέπει να απομακρυνθούν από εσένα!».

ciara mothersblog 4

H Ciara άρχισε να βγαίνει με τον Russel Wilson, το 2015 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στις 11 Μαρτίου, 2016. Παντρεύτηκαν στις 6 Ιουλίου, 2016 στο Peckforton Castle στο Cheshire, στην Αγγλία και τον Οκτώβριο του 2016, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Wilson.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved