Η πρώτη συνάντηση των παιδιών του γνωστού τραγουδιστή με τον αδερφό τους. Απλά τον λατρεύουν! (εικόνες)

Πριν μερικές εβδομάδες ο γνωστός τραγουδιστής έγινε ξανά μπαμπάς καλωσορίζοντας στον κόσμο το νεογέννητο γιο του και πριν λίγες ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση που είχαν τα παιδιά του (από τον πρώτο του γάμο) με μικρότερο αδερφούλη τους.

Η πρώτη συνάντηση των παιδιών του γνωστού τραγουδιστή με τον αδερφό τους. Απλά τον λατρεύουν! (εικόνες)

Τα δίδυμα επισκέφθηκαν τον 36χρονο και όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες είναι ενθουσιασμένα που έχουν έναν μικρούλη αδερφό για να φροντίζουν.

«Η γιαγιά μου απεχθάνεται τις φωτογραφίες», έγραψε κάτω από την πρώτη φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στα χέρια το μωράκι του έχοντας στο πλευρό του τη μαμά του, τη γιαγιά του και τα δίδυμα παιδιά του.

17125588 635915579952735 5554995535393325056 n

Στη δεύτερη φωτογραφία η κόρη του, κρατά αγκαλιά των λίγων ημερών αδερφό της και ο τραγουδιστής σχολιάζει όλο ευτυχία, «Η μεγάλη αδερφή Roe Roe και ο μικρούλης Go Go!».

nick cannon mothersblog 2

Ο 36χρονος τραγουδιστής, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του τον περασμένο (2016) Νοέμβριο. Το όνομα που επέλεξαν για τον μικρούλη οι δυο τους είναι Golden “Sagon” Cannon.

O Nick Cannon έχει ακόμη δυο παιδιά, τα δίδυμα Moroccan Scott και Monroe, 5½ ετών, που απέκτησε από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Mariah Carey. Ενώ για την Brittany Bell αυτό είναι το πρώτο της παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved