Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Ναι, είμαι έγκυος και μπήκα στον 7ο μήνα»-Η αποκάλυψη και η φωτογραφία

«Ναι, είμαι έγκυος και μπήκα στον 7ο μήνα!Διέρρευσε σαν είδηση πρόσφατα. Ήθελα να στο επιβεβαιώσω η ίδια! Μέσα από την ψυχή μου σας ευχαριστώ για τις γλυκές ευχές, την θετική σας ενέργεια και αγάπη. Μπορούμε να ανταλλάσσουμε χαρές, απορίες, αγωνίες, πληροφορίες.», έγραψε η 44χρονη κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Ναι, είμαι έγκυος και μπήκα στον 7ο μήνα»-Η αποκάλυψη και η φωτογραφία

«Αποφάσισα, να μοιραστώ μαζί σου στιγμές από αυτήν την 2η μαγική μου διαδρομή και μαγική εμπειρία. Αν είσαι ήδη έγκυος, ζήστο! Αν επιθυμείς να σου συμβεί, στο εύχομαι ολόψυχα!», συνέχισε παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να την ακολουθήσουν στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube και την προσωπική της σελίδα.

Ο πελαργός λοιπόν της χτύπησε για δεύτερη φορά την πόρτα και η ίδια με αυτό της το μήνυμα επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Αν και το νέο ήταν ήδη γνωστό η ίδια περίμενε να περάσουν κάποιοι μήνες ώστε να επιβεβαιώσει η ίδια το νέο και να το ανακοινώσει στα social media.

Επτά χρόνια μετά την απόκτηση της πρώτης τους κόρης, η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είναι και πάλι έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Η Κατερίνα Λάσπα, παρά τα βάρη της καθημερινότητας και της κυοφορίας, εξακολουθεί να κάνει τη ζωή της χωρίς περισπασμούς, συνεχίζοντας τη γυμναστική της με ειδικές ασκήσεις και διατηρώντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved