Κρύβει την κοιλιά της από τους φωτογράφους και απολαμβάνει το 2o τρίμηνο της εγκυμοσύνης της

Όχι, δεν πρόκειται να αφήσει τους φωτογράφους, που παρακολουθούν κάθε της βήμα για ένα καθαρό πλάνο, να απαθανατίσουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Κρύβει την κοιλιά της από τους φωτογράφους και απολαμβάνει το 2o τρίμηνο της εγκυμοσύνης της

Ήδη η γνωστή -μέλλουσα για πρώτη φορά- μαμά, απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, χωρίς να αφήνει τίποτε και κανέναν να την τη επηρεάσει.

irina disney 3

Το 31ος έτους ακριβοπληρωμένο μοντέλο ταξίδεψε στην Disneyland με την αδερφή της και τα ανίψια της για να απολαύσει μερικές μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, όμως, ακόμη και εκεί οι φωτογράφοι είναι κατά πόδας.

H Irina Shayk που περιμένει το πρώτο της παιδί από τον ηθοποιός Bradley Cooper, εθεάθη να φορά total black look. Μαύρο μπλουζάκι, μαύρο κολάν και μαύρο μακρύ παλτό που είχε δέσει στη μέση της ώστε να καλύπτει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Το μοντέλο φορούσε επίσης και μια στέκα-αυτάκια της Minnie Mouse έχοντας μπει για τα καλά στο πνεύμα της Disney μαγείας.

irina disney 2

Ο σύντροφός της, δεν την συνόδεψε στο ταξίδι αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Irina να δημοσιεύσει και η ίδια μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φροντίζοντας πάντα όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, να καλύπτει την κοιλίτσα της.

irinadisneyd
irina disney2

Τα νέα της εγκυμοσύνης της, έγιναν γνωστά τον Νοέμβριο. Το ζευγάρι πρόσφατα εθεάθη να κάνει πικνίκ στην παραλία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου και χαμογελούσαν, ενώ απολάμβαναν τη μέρα. Ακόμη και τότε, το μοντέλο δεν άφησε να απαθανατίσουν την κοιλίτσα της.

Αν και δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμη τη σχέση τους, (δεν έχουν ανακοινώσει κάποιον αρραβώνα) η Irina, φορά δαχτυλίδι με ένα μεγάλο σμαράγδι στο δεξί παράμεσο δάχτυλο του χεριού της.

irina disney 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved