O G. Clooney επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Amal στον Matt Damon. Τι του είπε και φώναξε «Είσαι τρελός;»

Μπορεί το George Clooneyκαι η Amal να μην έχουν κάνει ακόμη οποιαδήποτε δήλωση για την επικείμενη εγκυμοσύνη, ο Matt Damon όμως, άνοιξε το στόμα του και είπε πολλά.

O G. Clooney επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Amal στον Matt Damon. Τι του είπε και φώναξε «Είσαι τρελός;»

Αρχικά επιβεβαίωσε όλες τις φήμες γύρω από την εγκυμοσύνη και αποκάλυψε όλο το διάλογο που είχε με τον φίλο του, George, τη στιγμή που του είπε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Άλλωστε το νέο το γνωρίζει πολύ καιρό τώρα.

0b68a0d03b18a3e54e3c3bd0bf829c25

«Εργαζόμουν μαζί του το περασμένο Φθινόπωρο και με τράβηξε στην άκρη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και εννοώ, παραλίγο να κλάψω. Ήμουν τόσο ευτυχισμένος για αυτόν!», είπε ο γνωστός ηθοποιός στο Entertainment Tonight του Καναδά. «Τον ρωτούσα..."Πόσο μηνών είναι;" και μου λέει "8 εβδομάδων!».

O Matt Damon που έχει τέσσερα παιδιά και γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω από τον George Clooney, συνέχισε να του λέει: «"Είσαι τρελός; Μην το πεις σε κανέναν άλλο! Μην το πεις πουθενά. Δεν ξέρεις τον κανόνα της 12ης εβδομάδας;", του είπα και όπως ήταν φυσικό δεν τον γνώριζε. Τέσσερις εβδομάδες μετά τον ρώτησα, "Όλα πάνε καλά σωστά;" και ο Clooney μου απάντησε, "Ναι, όλα καλά!».

george clooney amal clooney

Εκτός από την εγκυμοσύνη όμως, ο Matt αποκάλυψε και το πόσο ευτυχισμένος είναι που ο φίλος του επιτέλους θα αποκτήσει τη δική του οικογένεια. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος για εκείνον. Η Amal είναι υπέροχη. Χτύπησε το jackpot σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Θα ζήσουν υπέροχα μαζί και θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Τα παιδιά τους είναι πολύ τυχερά!».

Ο George Clooney και η Amal παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Ιταλία, παρουσία πολλών φίλων και συγγενών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved